2014-01-17, 11:28
|
|
|
我相信我可以
|
Dot.: Kremy BB i kosmetyki azjatyckie cz. V
Cytat:
Napisane przez amirose
i tego potrzebuje  a jak sie szampon się sprawuje? nie przetłuszcza włosów? widziałam jeszcze u ciebie jakis wisniowy szampon 
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------
i powiedz mi czym sie rozni wersja head spa jesli wiesz 
|
Szamponu Tsubaki nie uzywam, natomiast MaCherie polecam, jesli potrzebujesz objetosci i NIE masz farbowanych wlosow
Head Spa generalnie ma zadanie porzadnie oczyszczac nie tylko wlosy, ale i skore glowy, zawiera wiecej olejkow, jest najbardziej skoncentrowana i nawilzajaca.
Cytat:
Napisane przez amirose
zamawiałyście może ze strony Rakuten? ceny maja fajne ale nie wiem jaki koszt przesyłki jest i czy sie oplaca 
|
Cytat:
Napisane przez mcromance
Sprawdzałam z ciekawości na tej anglojęzycznej wersji Rakutena (na japońskiej się boję gdziekolwiek klikać  ) cena wysyłki zależy od wagi paczki, coś a'la testerkorea. Nie opłaca się za bardzo jeśli bierzesz tanie bzdeciki, które dużo ważą 
Do tego, albo ja tego nie rozumiem i źle spojrzałam czy coś, ale wydaje mi się, że do Europy wysyłają do UK i Niemiec tylko.
|
Rakuten jest jak gmarket, do Polski tez wysylaja. Jakas blogerka juz zamawiala. Ceny przesylki tez jak na gmarket czy koreadepart, od 15dolarow w gore, wiec nie oplaca sie kupowac, jesli nie bierzecie co najmniej kilku rzeczy naraz. Ja jeszcze stamtad nie zamawialam ale jak bede miala wiecej siana.... Ceny maja fajne bo jest duzo tanich i b.fajnych kosmetykow w Japonii. Na ebayu zawsze jest marza i placi sie 2 razy tyle.
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4465030 3]urząd celny złapał moją paczkę z memeboxem
wpisałam w śledzeniu poczty polskiej numer przesyłki i wyskoczyło mi:
"Zatrzymanie przesyłki w cle 2014-01-16 23:17WER Warszawa"
brak słów nie ma to jak ovatować próbki kosmetyków [/QUOTE]
Spoko, wlepiaja clo tylko na paczki o wartosci powyzej 100zl...
Cytat:
Napisane przez amirose
Słyszałam że praktycznie wszystko co jest wysłane kurierem to przechwytuja
Sent from my HTC Desire 500 using Wizaz Forum mobile app
|
Tak, bo paczki przesylane kurierem maja mnostwo ograniczen, nie wolno przesylac w nich jedzenia, plynow, itp, normalnie zabezpieczenia gorsze, niz przy wejsciu do samolotu, tak jakby ktos mial bomby przesylac Przez to wrocili mi paczke wyslana za granice kiedys i musialam PP puscic, grrrr.
|
|
|