Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-17, 10:29   #462
Little_Spark
Raczkowanie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

hej!
witamy sie po kilku dniach, cały czas was podczytuje ale jakoś brakuje czasu żeby odpisać....

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Czarna, to, że skóra jest taka dziwna to jedno, ale jakieś takie bóle wewnetrzne mi się pojawiają, jakieś kłucie... I to po parę razy dziennie. Może to proces gojenia wewnętrznego cięcia, ale wolę to sprawdzić, tym bardziej, że nie kojarzę, żeby ktorakolwiek z dziewczyn po cc na forum wspominała jakieś pobolewanie...

A swoją drogą doktor mnie przepięknie zszył, rana miejscami jest już niemal niewidoczna

Najwyżej wyjdę na przewrażliwioną.
to u mnie blizna po cc wygląda paskudnie już lepiej wyglądała zaraz po
teraz zrobiła się szersza, pogrubiona i czerwona
myślę, że tworzy mi się bliznowiec

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Szybkie pytanie z inne beki. Nasze dzieciaxzki jak mialy tydzien odbijaly po jedzeniu? Bo moja przyhaciolka niechce budzic malenstwa jak usnie po cycyu i mowi ze on nieodbija? I wozi go w wozku jak nieplacze ale caly czas skwierczy
mój też nie odbijał na początku i praktycznie nie ulewał
długo go nosilismy do beku i nic....
dopiero jak miał 1,5-2 mies zaczął ale od czego to zależy
a no i problemów z brzuszkiem też nie miał mimo braku odbijania

u nas noc troche lepsza (Maks budził się tylko 3 razy) z tym, że o 5 już był zupełnie wyspany
z tym, ze wczoraj w akcie desperecji dałam mu butle mm przed snem, zeby sprawdzić, czy będzie spał lepiej
Little_Spark jest offline Zgłoś do moderatora