Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Depilacja laserem. Depilacja laserowa. Ceny, problemy, opinie, gabinety - cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-17, 12:25   #2161
gwercia
Raczkowanie

Dot.: Depilacja laserem. Depilacja laserowa. Ceny, problemy, opinie, gabinety - cz.2

Cytat:
Napisane przez impresja1 Pokaż wiadomość
Ja na Twoim miejscu bym wybrała laser xxxxx
Ja miałam pare zabiegów na bikini (tam też miałam mega ciemne, twarde włosy) i jestem zachwycona praktycznie od pierwszego razu widziałam mniej włosów.
Generalnie ten laser działa na barwnik włosów więc im włosy ciemniejsze a skóra bladsza tym lepiej więc według mnie idealnie się nadajesz do tego zabiegu. A jak coś to zawsze przed zabiegiem panie w salonie robią próbę laserową czy rzeczywiście będzie się nadawał.
Ja byłam w Gdańsku ale te salony są też w innych miastach, teraz mają niższe ceny i promocje jeśli skorzystasz z czyjegoś polecenia będziesz miała 20% taniej.

xxx

No a co do laserów, ja właśnie bardziej się zastanawiałam nad Vectusem, a nie nad LS, z tego co czytałam tutaj to chyba Vectus jest bezpieczniejszy, nie mam poparzeń, a z LS się czasem zdarzają (ja mam skóre bardzo wrażliwą na słońce :/). LS jest mocniejszy niż Vectus? Jak działa w takim razie Vectus?

Chcę pójść gdzieś w Gdańsku albo w Olsztynie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz

Edytowane przez 67660fbe4431ef874c547a9fe9d74590b5092d2a_69337201e3f4a
Czas edycji: 2014-01-17 o 15:30
gwercia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując