2014-01-17, 12:45
|
|
Winter is coming
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
nadrobiłam was trochę dziewczyny Ale ciężko było. Chłopu się zepsuł komp (lekko tysiaka wyniesie naprawa ) i mamy mojego laptopa na spółę, mam nadzieję, że dzisiaj już będzie swój miał 
Z rzeczy ślubnych - zaklepałam fryzjerkę na 11
Podoba mi się ten pomysł z soundtrackiem z Gry o tron Muszę mojemu ten pomysł podrzucić! W lutym mamy się umówić z orkiestrą, więc ich podpytam co i jak 
Przyszła też jedna para moich zamówionych butów, te z kokardką. Są inne niż na zdjęciach, ale takie z gatunku szałowych. Tylko mają 11 cm... Nie wiem, ile w nich wytrzymam, na co dzień w pracy śmigam po 8 godzin na obcasach 8-14 cm, więc kilka godzin na pewno. A na zmianę sobie zamówię taneczne, tylko nie wiem jaki oni obcas robią? Da radę 10 cm, orientuje się któraś?
A zdjęcia butów jutro wrzucę.
Poznanianka, gratuluję decyzji kredytowej!!! I zazdroszczę Szkoda, że nie mieszkasz bliżej, zrobiłabym Ci akt notarialny za darmochę 
Ja jeszcze nie wiem, co będę miała niebieskiego, nie chcę podwiązki, nie wiem nawet po co to W sumie mam szafir w pierścionku zaręczynowym, więc niebieski jest w razie czego.
Czas edycji: 2014-01-17 o 12:46
|
|
|