2014-01-17, 15:56
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. VI
Cytat:
Napisane przez paolyn
Hej dziewczynki 
Kiedyś mi pomogłyście, bardzo bardzo z bra fittingiem. Niestety, chyba mój rozmiar się zmienił, a za cholerę nie umiem sobie ponownie dopasować stanika. Czy znajdzie się dobra dusza, która mnie wspomoże?  ) Kiepsko u mnie z kasą, nie stać mnie na dobry, drogi stanik, wiadomo jak jest po świętach. Weszłam z ciekawosci na allegro, zauwazylam że mają też jakieś do 20 zł. Zastanawiam się, czy któraś z was pomogłaby mi wybrać taki tanszy, bo na więcej nie mogę sobie pozwolić. Ewentualnie wybrać coś drogiego, a ja będę odkładać kasę. Ale nie ukrywam, że pierwsza opcja mnie bardziej na ten moment przekonuje  Pomocy !  )
Moje wymiary.
pod biustem ścisło - 75 cm
biust - dzisiaj mam 89/90, ale przed miesiączką bardzo mi się pompują, może być trochę więcej.
|
Z tymi do 20 zł może być różnie - mogą być wystawione przez osoby prywatne i nie będziesz miała możliwości zwrotu jeśli biustonosz nie będzie pasował. I będziesz go odsprzedawała. Więc ryzyko. Sama poluję na kilka modeli w ten sposób, zdając sobie sprawę, że nawet mając podane wymiary obwodu, fiszbin i miseczki mój biust może się z tym nie dogadać.
Co do rozmiaru. Spróbowałabym z 70E/32DD, bądź 75C/34C z modeli o sztywniejszym obwodzie. Przynajmniej tak z tabelki. Napisz, jaki rozmiar teraz nosisz i co z nim jest nie tak i jak dasz radę to określ krój biustonosza.
|
|
|