Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-17, 15:53   #2309
bura kocurka
Zakorzenienie

Dot.: Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.IV

Emi - jesteś przemęczona po prostu...stąd Twoje nerwy. Generalnie to wydaje mi się, że za dużo pracujesz...długotrwały stres nikomu nie służy

Grey - chyba wszystkim przybywa "sadła" po świętach i pobytach w gronie rodziny (każdy karmi z miłości...). Myślę, że stracisz je szybko, bo bardzo dobrze Ci szło

Cytat:
Napisane przez inga86 Pokaż wiadomość
Nie mogę zdecydować co mam zrobić z tańcem. Na zajęcia po pracy muszę czekać 3h... I wracać ok 23 do domu, a o 6 wstać. Boję się, że nie dam sobie rady. Chcę z nich zrezygnować. Z drugiej strony ktoś mi powiedział, że chcę z tego rezygnować by siedzieć przy komputerze. Sama nie wiem. Chętnie chodziłabym na jogę po pracy, czekałabym 30 min, a nie 3h. Z drugiej strony przepadną mi zajęcia tańca, jeśli na nie nie pójdę. Boję się plucia sobie w brodę, ale z drugiej strony znam siebie. Jak to wygląda z boku? Czy zamiennik joga zamiast tańca i wcześniejszy powrót do domu jest dobry? Czy to jednak ucieczka?
Inga, chyba nie chodzisz na taniec codziennie? 1-2 razy w tygodniu można pozwolić sobie na czekanie 3 godziny i wracanie późno do domu, jeśli komuś na czymś zależy

Dziewczyny, popłakałam się ze śmiechu czytając Wasze śmieszne wpadki z zamyślenia Widzisz Patri...przynajmniej jest o czym później opowiadać, jeśli się zapamięta taką sytuację i ma do niej dystans Ja raz podeszłam do innego gostka zamiast do swojego chłopaka, bo się tak zamyśliłam...i stałam przed nim, akurat jednocześnie czegoś szukałam w torebce, więc nie spojrzałam na twarz...ależ on się na mnie zdziwiony patrzył A TŻ miał ubaw po pachy A moja mama jest mistrzynią w rozkojarzeniu - jeśli wychodzi z samochodu, a gdzieś obok stoi inny srebrny, to w zasadzie mogę się spodziewać, że będzie próbowała do niego wsiąść

bura kocurka jest offline Zgłoś do moderatora