2014-01-17, 18:34
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,
Cytat:
Napisane przez misia332
Ale mam kochaną rodzinę....
dostałam @ i mnie wszystko boli, pytam czy mam pościerać klatkę czy ktos zetrze wieczorem, mama na mnie, TŻ na mnie, i mówią, ze nie bo oni lekko podziębieni, a tam zimno.... Spoko sama wytrę, mam czas przecież i siły
Szczerze to mam czasem dość...
---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

przepraszam, ale rozwaliła mnie kara
[B]karolson[/B ] ja Kornela odbijałam zawsze w dzień, w nocy nie, a teraz czasem w nocy odbijam jak je nerwowo.
|
eh misiu
przhjechalabym ci pomoc ;D 
Cytat:
Napisane przez nephelim89
Może zmień przychodnie? my zmieniliśmy jak pan doktor zaproponował aborcję jak przyszłam do niego z podejrzeniem ciąży rok temu  teraz nie narzekam mam super GP.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
o.O
jaki typek
Cytat:
Napisane przez kaska87
hejokas
dzisiaj byliśmy na drugiej kontroli bioderek i wszystko super 
lekarz się śmiał z Mikiego bo ten od razu kabel ze sprzętu dorwał i chciał demolkę robić, a lekarz, że ten sprzęt 16k kosztuje to lepiej, żeby nie zrzucił  no i następną wizytę mamy 23.05
poza tym u nas po staremu, Myszka ostatnio strasznie na rączki chce  pewnie już mu się znudziło leżenie, bo przecież na rączkach widać cały świat  a najlepiej jak mama chodzi po domu i pokazuje
dzisiaj spał do 9:00 a położyłam go spać o 20:00  ale i tak się nie wyspałam bo oglądałam tv do 2:00
no i moje dziecko też krzyczy jak szalony, mówię do TZ że na nas policję naślą, że przemoc w rodzinie
kalendarze na dzień babci i dziadka przyszły  są super!
|
superowo
moj Ali ma slaby dzien
walczylam z nin do 15 w koncu ubralam go i poszlismy na spacer
pospal troszke wiec spokojniejszy
ale za nic w swieci nie mogl w domu zasnac
moze czul ze cos sie dzieje
dzoadek tza w szpitalu
chyba zawalu dostal
jutro sie dowiem
dovrze ze tz byl u nich...
Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app