Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-17, 18:08   #574
teacherka
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Dodinha rozwine mysl bo poskromilam Julka On mial na brzuszku i pleckach takie drobne czerwone pryszczyki, jakby gesia skorke i tam skora byla bardzo sucha. Na linii pampka sie to konczylo. Tyleczek gladki Po prostu pampek izoluje skore od ubranek i dlatego tam bylo ok. Przede wszystkim zaczelam kapac w emolientach i po kapieli jeszcze smaruje Julka balsamem Emolium i jest juz duza poprawa. No i wyprac musialam doslownie wszystko w innym proszku

Teacherka zawsze mozesz te sloiczki pomrozic i wyjmowac na biezaco przeciez. Ja mam tak zamiar robic jesli jakis nie zaciagnie.

Ooo, dobry pomysł.

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Ile cm mają Wasze blizny po cc? Tak mniej więcej. Moja ok 15cm i jakaś dluga strasznie mi sie wydaje :/

O przypomniałaś mi czasy jak nie mogłam sie najeść pomidorówki w ciąży tak mi smakowała
Muszę zmierzyć.
ale ja jakoś naprawdę pozytywnie podchodzę do mojej blizny. mimo że tak przeżywałam, że jednk się skończyło cesarką...

Cytat:
Napisane przez Little_Spark Pokaż wiadomość
moja położna która ostatni raz byla u mnie ok 3 mies po porodzie twierdziła że juz powinna być jasna
ale dziewczyny tu piszą, że też maja czerwone więc nie mam pojecia

hej mam to samo
ostatnio robilam lasagne i mialam doslownie wszystko oprócz platow lasagne
tym lepiej, że dzień wcześniej specjalnie pojechalam wszystko pokupowac
w ogóle to strasznie się zapominam ostatnio

moja 12 cm
Ja też jestem jakaś mało rozgarnięta. I trudniej mi się wysłowić. Ciążowy budyń zmienił swą postać...

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
hej

Próbuje coś napisac od rana, lae kiedy już Was nadrobie Jasiek mnie "wzywa". Ma dziś kiepski dzień (oprócz kiepskich nocy ) mało je, dużo płacze, ehh.

zdrówka dla Waszej trójki, bo te choróbska Was dręczą

oo zazdroszczę!
Pochwal się jak wyglądasz jak już będziesz miała wszytsko skompletowane

ooo podłączam się pod tę prosbę
bardzo chciałabym przeczytać tą książkę. jak nie to się szarpnę pewnie

normalnie nie, oczywiście po wyczesywaniu troszkę tak.

brzmi strasznie a jakie duże to było dziecko? w ogóle rozumiało co ona do niego mowi, czy to był niemowlaczek?

ja
Niemowlak, leżał w gondoli. Niby nie rozumiał, ale mamuśka nie mówiła tego z uśmiechem i w żartach.

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Ja wróciłam do nawyków sprzed ciąży i chodzę 2xtyg, nawet jak czasem "na pysk padam". Adaś zostaje z tatą. No i zaczęłam A6W - trochę ciężko po takiej przerwie, ale nie ma zmiłuj

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Wczoraj zaskoczyła mnie pielęgniarka środowiskowa...a myślałam, że już nie przyjdzie. Zadała kilka pytań. Nawet się spytałam, czy może chce się po domu rozejrzeć...doradziła mi też, żeby Adasia ułożyć w łóżeczku w druga stronę, bo jak się przewraca na bok, to głównie na prawo. Do tej pory tak właśnie leżał w łóżeczku, że podchodziliśmy z jego prawej strony.

Tak, też mi położna mówiła o zmianie stron. Zwłaszcza jeśli dziecko za bardzo faworyzuje którąś ze stron.

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
n8iestety nie miałam drobniejszych chciałam dać 20, ale nie miałam, za to dużo monet ciekawe jakby zareagował, gdybym mu dała garść monet
Next time....

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
moj Ali ma slaby dzien
walczylam z nin do 15 w koncu ubralam go i poszlismy na spacer
pospal troszke wiec spokojniejszy
ale za nic w swieci nie mogl w domu zasnac

moze czul ze cos sie dzieje
dzoadek tza w szpitalu
chyba zawalu dostal
jutro sie dowiem
dovrze ze tz byl u nich...

Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Rzadko czytam komentarze na onecie, w ogóle to rzadko onet czytam ale jakoś otworzyłam pod tym artykułem http://ofsajd.onet.pl/newsy/jan-ziob...al-ojcem/nn0wh i patrzcie jaka mądra dziewczynka. Mam nadzieję, że wychowam moją Polę na mądre dziecko

~pb do ~pb.: pracuję z dziećmi i pewnego razu w przedszkolu w celu zbadania zachowania grałam pojedynczo z dziećmi w grę planszową. Jedna dziewczynka zwróciła moją szczególną uwagę, za pierwszym razem przegrała i jakie było mojej zaskoczenie jak pogratulowała mi wygranej i zapytała czy możemy zagrać jeszcze raz, zagrałyśmy i dałam jej wygrać, dziewczynka powiedziała do mnie: 'niech się Pani nie martwi, czasem się przegrywa to jest trudna gra, jeżeli Pani chce możemy zagrać jeszcze raz' dziewczynka miała 6 lat. Zyczę nam aby nasze społeczeństwo było takie za kilka lat. Dodam, że dużo dzieci z którymi mam styczność to niesamowici młodzi ludzie, którzy mają mądrych rodziców. zwiń

Też chcę taką mądrą córeczkę.
I potwierdzam, niektóre dzieciaki w przedszkolu były niesamowite... A inne foszyły bo nie mogły być same różowe pionki.

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
apropos sloiczkow

ja kupilam 45sloikow 200ml na targu, mniejszych sie nie da dostac
i mam zrobiona dynie, marchewke i jablko
ale w mieszankach dwu skladnikowych
nie zamierzam.wiecej tego robic, moze jak beda owoce sezonowe

najlepeij zbierac male sloiczki po keczupie pudliszki czy koncentracie
sa takie miniaturowe dobre na pocatek

ale ja mam inny pomysl
mam 10butelek avent classic i 15opakowan avent via
zamierzam gotowac dziecku 2 razy w tygodniu okolo 3,4 porcji
jedna podawac a reszte poporcjowane zamrazac
i podawac rozne obiadki na zmiane
bede rano wyciagac sobie pojemniczek i w sam raz do 13 sie rozmrozi

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Też dobry pomysł, ale ja mam mniej tych pojemników.
a na allegro widziałam słoiczki nawet 80 ml.
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora