2014-01-18, 10:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,
Witam się! 
Och, moje dziecko nie miało wczoraj popołudniowej drzemki i obudziło się o 23  Usypianie trwało do 1.40  No, ale aniołek przespał ze mną w łóżeczku grzecznie do 7.15 A potem się chichraliśmy, bo łaskotałam go w boczki, podszczypywałam a on piszczał z zachwytu i zaśmiewał się w głos 
Cytat:
Napisane przez tassia
mnie sie bardzo podobala
ale to kategoria latwe lekkie i przyjemne
czytalam to na silowni na orbitreku 
|
Też przeczytałam wszystkie części. Czasem trzeba takiej lekkiej lektury. Polecam też Sagę Z. Teraz czytam drugą część Pokolenia Ikea i muszę przyznać, że mi się podoba
Cytat:
Napisane przez dirtymagic85
Dzień dobry mamusie i dzidziusie 
Lila kończy dziś 6 miesięcy!!!  ale ten czas szybko leci....a już widziałam są mamy wrześniowe 2014 
Mam nadzieję, że u was wszystko dobrze, Ladan widzę, że do pracy wracasz - powodzenia! 
|
Hej kochana! 
Cytat:
Napisane przez matallewar
Dirty, Lilka 6 my, a ją 27 lat
Mi się tytuł bardzo podoba, gaworzenie czy gluzenie, to już czepianie się trochę.
|
Matall, zdrówka i żeby dzieciaki dały Ci troszkę odsapnąć  
Co do tytułu to szkoda, że Kaśka nie poprawiła błędu  
Cytat:
Napisane przez niebede
Nie przejmuj się. Mi tż miesiąc po porodzie wytykał gdzie powinnam schudnąć, a dodam że wtedy już mieściłam się w większość swoich rzeczy. Jak wyżej pisałam, nie patyczkuję sie z nim i mu od razu ripostuję. Mój klasyk:
- Jak długo są razem?
- Kto?
- TWOJE BRWI!
|
Posikałam się! 
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------
To pewnie już wszystkie widziały 
http://www.youtube.com/watch?v=PUKMUZ4tlJg