Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-18, 10:51   #729
Madziuchna27
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Witam się!

Och, moje dziecko nie miało wczoraj popołudniowej drzemki i obudziło się o 23 Usypianie trwało do 1.40 No, ale aniołek przespał ze mną w łóżeczku grzecznie do 7.15 A potem się chichraliśmy, bo łaskotałam go w boczki, podszczypywałam a on piszczał z zachwytu i zaśmiewał się w głos

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
mnie sie bardzo podobala
ale to kategoria latwe lekkie i przyjemne
czytalam to na silowni na orbitreku
Też przeczytałam wszystkie części. Czasem trzeba takiej lekkiej lektury. Polecam też Sagę Z. Teraz czytam drugą część Pokolenia Ikea i muszę przyznać, że mi się podoba

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
Dzień dobry mamusie i dzidziusie
Lila kończy dziś 6 miesięcy!!! ale ten czas szybko leci....a już widziałam są mamy wrześniowe 2014
Mam nadzieję, że u was wszystko dobrze, Ladan widzę, że do pracy wracasz - powodzenia!
Hej kochana!

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Dirty, Lilka 6 my, a ją 27 lat

Mi się tytuł bardzo podoba, gaworzenie czy gluzenie, to już czepianie się trochę.
Matall, zdrówka i żeby dzieciaki dały Ci troszkę odsapnąć

Co do tytułu to szkoda, że Kaśka nie poprawiła błędu

Cytat:
Napisane przez niebede Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się. Mi tż miesiąc po porodzie wytykał gdzie powinnam schudnąć, a dodam że wtedy już mieściłam się w większość swoich rzeczy. Jak wyżej pisałam, nie patyczkuję sie z nim i mu od razu ripostuję. Mój klasyk:
- Jak długo są razem?
- Kto?
- TWOJE BRWI!
Posikałam się!

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

To pewnie już wszystkie widziały

http://www.youtube.com/watch?v=PUKMUZ4tlJg

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora