Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-18, 15:30   #2106
Agnessa*
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część V

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
kashmirka, mm111111 serdecznie Wam gratuluję! Lubię czytać o sukcesach ambitnych ludzi, którzy biorą życie w swoje ręce. Bardzo mi to imponuje, inspiruje i pobudza do pracy

W moim otoczeniu niestety dużo jest osób które wolą narzekać zamiast zabrać się za konkretne działanie. Kiedyś próbowałam im pomóc, ale teraz wiem że to po prostu ich wybór.

Z kosmetycznych nowinek - jedną rzecz z wyprzedaży musiałam zwrócić i w zamian kupiłam sobie podkład Lancome Teint Miracle. Jest cudowny Daje efekt wypoczętej i rozświetlonej skóry. Krycie ma średnie, na pewno nie zakryje większych niedoskonałości i zaczerwienień. Ja osobiście uważam że mógłby być jeszcze lżejszy - preferuję podkłady o bardzo małym stopniu krycia
Podsumowując to żałuję że kupiłam go tak późno, coś czuję że pozostanę mu wierna na długi czas. W mojej Sephorze był w promocji za około 120zł.
Muszę wypróbować ten podkład Zwłaszcza, że zaopatrzyłam się już w kilka kosmetyków polecanych przez Ciebie i okazały się hitami!
Agnessa* jest offline Zgłoś do moderatora