Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-18, 17:08   #765
danielka88
Raczkowanie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
No tak to godzina diabła
a ja się boję 2:00

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

pochwalę się moja mała od kilku dni przekręca się na boczki

pozatym ostatnie dni były bardzo trudne nie chciała ssac piersi i butelką tez nie chciała Płakała i krzyczała jak tylkobrałam na kolana. Kupiłam inną butelkę i już nie zmuszam do KP Dziś ssała ładnie Jak dałam 150 ml i się skończyło to ryk jak nie wiem co Cieszę się razem z nią że mleczko juz nie takie straszne

ona nie cierpi cyca No nieznosi go normalnie tylko na spaniu jest ok. ehhhhhhhh Dobrze że je chociaż Bo już obawiałam się jakiegoś jadłowstrętu

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

aha jeszcze muszę się troche wygadać

Jak dajecie kaszkę z mlekiem to jakiś specjalny smoczek się zakłada?. Ja jeszcze nie wprowadzałam glutenu I w ogóle jaką tą kaszkę mozna dac na ekspozycję zeby była na moim mleku robiona????? podpowiedzcie mi coś
danielka88 jest offline Zgłoś do moderatora