Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-18, 18:22   #4265
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Cytat:
Napisane przez kuli1986 Pokaż wiadomość
Witam się dziewczyny jako szczęśliwa ŻONA CUDOWNE UCZUCIE
Obrączkę nosi się super
Emocje, które towarzyszyły nam tego dnia są nie do opisania jestem przeszczęśliwa i w każdej sekundzie wracam wspomnieniami do każdej chwili z NASZEGO CUDOWNEGO DNIA (dałabym wszystko aby powtórzyć to jeszcze raz )
Nie stresowałam się wogóle! Byłam szczęśliwa, że to już nadszedł ten dzień! czułam motylki w brzuchu, podekscytowanie i nie mogłam się doczekać błogosławieństwa kiedy to ujrzę mojego przyszłęgo męża
Kiedy nadeszła ta chwila, byliśmy tak wzruszeni ze szczęścia, że cieżko cokolwiek było nam wydusić przez ściśnięte z emocji gardło byliśmy tak bardzo szczęśliwi, że za chwilkę już będziemy ŻONĄ i MĘŻEM, tych emocji poprostu nie da się opisać słowami. Nie mogliśmy się nacieszyć sobą, byliśmy wpatrzeni w siebie jak w obrazek, do tego te niesamowite uczucia, emocje....

NASZ WIELKI DZIEŃ był bajkowy, wymarzony, przecudowny szkoda, że tak szybko się to skończyło mamy wrażenie, że bardzo szybko nam minęły te dni (wesele 2dniowe) z chęcią powtórzylibyśmy to jeszcze milion razy
Chwytalśmy każdą chwilę z tego cudownego dnia, niesamowite emocje, niesmowite chwile, trzeba to przeżyć samemu aby poczuć to co czujemy

Mogłabym tak pisać i pisać i pisać.... hihi

DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE ŻYCZENIA
Moje gratulacje czytam to w pociągu i się poryczałam ze wzruszenia ależ Ci zazdroszcze tych pięknych emocji

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora