2014-01-18, 21:20
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X
Cytat:
Napisane przez agulaaaa
jak mi się nie chce....
|
właśnie miałam to samo pisać... 
Cytat:
Napisane przez blaszok
ja nie wiem jak to ze mną jest  od zawsze miałam tak, że nikt nie musiał mi nad głową siedzieć i zmuszać do robienia czegoś  wiedziałam co muszę zrobić i starałam się  znów wychodzi mój perfekcjonizm, bo jeśli coś robię, to muszę na 100%  w przełożeniu na naukę to jest tak: mogłabym pisać wszystko na 3, ale wiem, że nie zadowoliłoby mnie to  daję z siebie wszystko, a że czasem są gorsze momenty, to trudno  nie ma ideałów 
|
Też tak kiedyś miałam, niestety na moich studiach wiedza nie zawsze oznacza dobre oceny. A brak wiedzy czasami wręcz przeciwnie.. I niestety takie coś demotywuje. Jak się siedzi kilka dni, a na koniec nie zalicza, bo się np. za dużo napisało 
Cytat:
Napisane przez nonetheless
Chyba mam angine  ledwo zyje, wszystko mnie boli a gardlo pali zywym ogniem  jak na zlosc nic nie pomaga. Ide do lozka
Sent from my GT-S7560 using Wizaz Forum mobile app
|
zdrówka 
Jak mi się nie chce..  
Końca tego gówna nie widać, brzydko mówiąc . Ale trzeba się spiąć.. z 3 godzinki muszę jeszcze poświęcić, bo inaczej nie wyrobię się jutro.
Melduję 20 bezgrzeszny dzień.
Moja przyjaciółka z dzieciństwa przyjeżdża do mnie w piątek . Na jeden wieczór. Zapewne będzie alko, ale to chyba jedyne w tym miesiącu. Pozatym mam nadzieję, że będzie dietkowo
2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
|
|
|