Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-18, 21:20   #4466
anns_
Zakorzenienie

Dot.: Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
jak mi się nie chce....
właśnie miałam to samo pisać...

Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość
ja nie wiem jak to ze mną jest od zawsze miałam tak, że nikt nie musiał mi nad głową siedzieć i zmuszać do robienia czegoś wiedziałam co muszę zrobić i starałam się znów wychodzi mój perfekcjonizm, bo jeśli coś robię, to muszę na 100% w przełożeniu na naukę to jest tak: mogłabym pisać wszystko na 3, ale wiem, że nie zadowoliłoby mnie to daję z siebie wszystko, a że czasem są gorsze momenty, to trudno nie ma ideałów
Też tak kiedyś miałam, niestety na moich studiach wiedza nie zawsze oznacza dobre oceny. A brak wiedzy czasami wręcz przeciwnie.. I niestety takie coś demotywuje. Jak się siedzi kilka dni, a na koniec nie zalicza, bo się np. za dużo napisało

Cytat:
Napisane przez nonetheless Pokaż wiadomość
Chyba mam angine ledwo zyje, wszystko mnie boli a gardlo pali zywym ogniem jak na zlosc nic nie pomaga. Ide do lozka

Sent from my GT-S7560 using Wizaz Forum mobile app
zdrówka

Jak mi się nie chce..
Końca tego gówna nie widać, brzydko mówiąc . Ale trzeba się spiąć.. z 3 godzinki muszę jeszcze poświęcić, bo inaczej nie wyrobię się jutro.

Melduję 20 bezgrzeszny dzień.
Moja przyjaciółka z dzieciństwa przyjeżdża do mnie w piątek . Na jeden wieczór. Zapewne będzie alko, ale to chyba jedyne w tym miesiącu. Pozatym mam nadzieję, że będzie dietkowo

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora