Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-19, 14:35   #327
201704240919
Konto usunięte

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Ja z niepłodnościowych rzeczy mam na razie zapalenie pęcherza

A Fitomed z mydlnicą miałaś?

Na mnie pokrzywa już w ogóle moczopędnie nie działa
Tak mam, do suchych i zniszczonych. Jest bardzo dobry, ale te ziółka mnie suszą jak używam go w trybie ciągłym. Myślałam o tym, by ten szampon rozcieńczać z glutkiem lnianym, ale w mojej miejscowości poznikały ziarenka i jest tylko len mielony

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Ostatnio podpowiadałyśmy Mirandzie jakim sposobem malować pazurki, żeby nie zalewać skórek i zadowolona z tego patentu była

Jak co to mogę zrobić Ci zapas hippów i przesłać
U mnie włosy po nim były dziwnie suche i napuszone
a bdfm sprawdza się znakomicie za to koleżanka też na niego narzeka, że włosy ma szybko przetłuszczone i przyklapnięte, jakby nie myła ich nie wiadomo jak długo

A włosowo, na skalpie gp z papryką, a na długości DeBa z olejem arachidowym
Dzięki za chęci, ale zdążyłam już zadzwonić do cioci

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Wróbelku, nawet nie ma mi niedobrze. Cuję się bardzo źle, ale to pewnie stres. Z resztą zaryłam tak mocno, że aż zrobiło mi się ciemno prz oczami i nie pamiętam jak odjechaliśmy na inne miejsce, także każdy czułby się żle. Jeszcze wytrzymam, jutro mam kontrolę u lek. Rodzinnego.

Miranda, też wezmę udział i pewnie nic nie wygram. Już się napalałam, że ostatnie rozdanie uda mi się wygrać, a tu dupa
O Jezu, ja też nerwowa jestem, stresuje się jak mało kto, ale takich jazd nie mam. Lepiej idź na ten SOR

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
hehe właśnie na allegro oglądałam olej palmowy tylko ta wielka pojemność mnie odstrasza, wolałabym jakąś mniejszą w razie gdyby się nie sprawdził
Poszukam jeszcze czegoś stacjonarnie
A z orzechów laskowych widziałam w InterMarche 250ml za 9,99zł
teraz mam z orzechów arachidowych i chciałabym jakiś inny, najlepiej pachnący może do alterry wrócę
Też ostatnio przeglądałam palmowy, zainteresował mnie też z babassu
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora