2014-01-19, 20:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,
Cytat:
Napisane przez ja-ika
ja pier... matal aż mi ciary przeszły, ja już bym niani nie używała 
Emilka też często patrzy w "przestrzeń" pokoju i czasami się uśmiecha  nie wiem kogo mogłaby widzieć? Ja na przykład swojej babci od strony taty nie znałam, ale wiem, że to była święta kobieta  Jak przeprowadziliśmy się w 2010 na osiedle na którym kiedyś mieszkała babcia, to za każdym razem jak przechodziłam obok jej bloku prosiłam: Babciu proszę pomóż nam, chcielibyśmy mieć córeczkę. Jak się dowiedziałam o ciąży, to za każdym razem jak tamtędy przechodziłam to Jej dziękowałam, więc może to Ona przychodzi do Emilki? Szkoda, że do mnie nie przyszła, bo chciałabym ją poznać 
|
Ja jej w sumie teraz rzadko używam, bo En śpi z nami w pokoju Ja chyba zbyt racjonalna jestem, żeby się tego bać. Ale 2 noce miałam problem, żeby iść po ciemku do łazienki 
Cytat:
Napisane przez dodinha
O kurde!Dlatego boje sie miec nianie,bo glosy jakies dziwne tez mozna uslyszec!
|
Słyszeć nic nie słyszałam 
Cytat:
Napisane przez kaska87
jestem sama z Mikim w domu i teraz się boję  
|
Spoko, to u mnie straszy 
Ale serio, to ja jednak jestem przekonana, że to wychodzi nasze przemęczenie Przecież kiepsko śpimy, tż dużo pracuje, ja całe dnie z dziećmi, a koleżanka jest mocno wkręcona i wierzy w duchy. A nasz umysł podobno widzi czasem to, co chce, a nie to, co jest naprawdę. No w każdym razie się nie boję 
Wczoraj oddawaliśmy koledze kasę, bo za nas założył i się śmiałam, że duch zabrał 20 zł, bo leżały na podłodze, a reszta (kilka banknotów) normalnie na biurku, a okna pozamykane były
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)
Gluten, Sugar & Meat Free 
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
|
|
|