Dot.: Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.
Cytat:
Napisane przez monka23
NATASZKA  .
ANIA szwędaczka weekendowa widzę  .
Aż taki duży ten Kopernik, tyle atrakcji ?  , mała była zainteresowana? Sa tam atrakcje dla takich małych dzieci ?
ASIULEK w przedszkolu mała nie była, to gdzie to gowno zalapala? Moze wy ja jakoś nie świadomie zarażacie, jakieś bakterie macie, które u was nie wywołują objawów a ja bierze  . No sama nie wiem .
Współczuje oby to tylko lekka infekcja .
|
Libra mi się wydaje że tablet czy tel , to zupełnie co innego 
Z tableta umie korzystać większość trzy latków , a jednak większa część nie jest w stanie napisać żadnej literki , albo przepisze ale nabazgroli 
Pop dawaj jej nożyczki i coś do wycinania . Może być stara gazeta , czy cokolwiek innego . SZymek bardzo długo brzydko rysował zresztą on też nie bardzo lubi . Ale pani mi mówiła że nożyczki właśnie super trenują rączki Dzieciaki zwykle lubią nożyczki .
---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------
Monka pytałaś o Kopernika . Teren jest ogromny i rzeczy do zobaczenia też jest bardzo dużo . Gdyby nie kolejki ( teraz na szvzęście można kupić bilet przez neta ) i burdel organizacyjny , to uważam że jest to super miejsce dla dzieciaków . Wszystko można ruszać , rozmontowywać , macać , próbować Dla mnei rewelacja , a Olka bardzo lubi . Pierwszy raz była jak miała 2 latka i też się nie nudziła