2014-01-19, 20:58
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.
Cytat:
Napisane przez libra777
Co do nagości to ujmę to inaczej ,ja nie chcę się rozbierać przy moim dziecku bo uważam że łażenie nago nie jest naturalne ,takie mam poglądy.
|
Każdy robi jak uważa.
Mój młody teraz powoli zaczyna sie wstydzić , już mnie wygania jak sika , wcześniej mu to nie przeszkadzało. To samo przychodzi , ten wstyd zażenowanie i brak chęci oglądania dupska mamy . Większość dzieci którym do pewnego wieku nie przeszkadzała nagość rodziców, była obojętna, staje sie w końcu sprawa prywatną i nie chcą być oglądani jak i oglądać. Także u mnie luz w tej kwesti 
---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------
Cytat:
Napisane przez ania p
Monka pytałaś o Kopernika . Teren jest ogromny i rzeczy do zobaczenia też jest bardzo dużo . Gdyby nie kolejki ( teraz na szvzęście można kupić bilet przez neta ) i burdel organizacyjny , to uważam że jest to super miejsce dla dzieciaków . Wszystko można ruszać , rozmontowywać , macać , próbować  Dla mnei rewelacja , a Olka bardzo lubi . Pierwszy raz była jak miała 2 latka i też się nie nudziła 
|
To cos dla mojego młodego , on byłby w niebie .
Kuszące . Szkoda ze tak daleko.
Moze kiedyś jak będę ciepła pora roku to wyskocze z chłopakami , chyba lepiej w tyg bo wtedy mniejszy ruch, czy ciagle kolejki ?
|
|
|