Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-19, 20:58   #2015
monka23
Zakorzenienie

Dot.: Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość

Co do nagości to ujmę to inaczej ,ja nie chcę się rozbierać przy moim dziecku bo uważam że łażenie nago nie jest naturalne ,takie mam poglądy.

Każdy robi jak uważa.
Mój młody teraz powoli zaczyna sie wstydzić , już mnie wygania jak sika , wcześniej mu to nie przeszkadzało. To samo przychodzi , ten wstyd zażenowanie i brak chęci oglądania dupska mamy . Większość dzieci którym do pewnego wieku nie przeszkadzała nagość rodziców, była obojętna, staje sie w końcu sprawa prywatną i nie chcą być oglądani jak i oglądać. Także u mnie luz w tej kwesti

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Monka pytałaś o Kopernika . Teren jest ogromny i rzeczy do zobaczenia też jest bardzo dużo . Gdyby nie kolejki ( teraz na szvzęście można kupić bilet przez neta ) i burdel organizacyjny , to uważam że jest to super miejsce dla dzieciaków . Wszystko można ruszać , rozmontowywać , macać , próbować Dla mnei rewelacja , a Olka bardzo lubi . Pierwszy raz była jak miała 2 latka i też się nie nudziła
To cos dla mojego młodego , on byłby w niebie .
Kuszące . Szkoda ze tak daleko.
Moze kiedyś jak będę ciepła pora roku to wyskocze z chłopakami , chyba lepiej w tyg bo wtedy mniejszy ruch, czy ciagle kolejki ?
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora