Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Narzeczonych nam przybywa, dni do ślubu w mig ubywa!:D Czyli PM 2016 cz. 5!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-19, 22:26   #967
kognisia
PeEma

Dot.: Narzeczonych nam przybywa, dni do ślubu w mig ubywa!:D Czyli PM 2016 cz. 5!

Cytat:
Napisane przez aardbei77 Pokaż wiadomość
Ja podziekuje za polskie morze, co tam jade to nie ma pogody.

Wysyłane z mojego ST25i za pomocą Tapatalk 2
Mam dokładnie to samo zdanie, byłam raz nad polskim morzem i uznałam, że to nie jest dobre miejsce na wakacje:p

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
A jeszcze fajerwerki na weselu - jak dla mnie to jest wyjątkowo beznadziejny pomysł. Może i to jest ładne ale nie myślmy tylko o sobie. W sylwestra ludzie wiedzą, żeby pochować psy ale w taki zwykły dzień skąd mają to wiedzieć? Naprawdę nikomu nie byłoby miło jakby mu ukochany zwierzak uciekł ze strachu bo ludzie sobie zamarzyli popatrzeć się na fajerwerki. Moim zdaniem jest wiele innych fajnych pomysłów a myślenie tylko o sobie w takim dniu kłóci mi się jakoś z wizją wieczoru pełnego miłości, radości i dobra z którym sobie kojarzę wesele:P
Zgadzam się w stu procentach! Już nawet nie chodzi o uciekające psy, ale nawet o to, że one przez te strzały na zawał umierają

Cytat:
Napisane przez white_bear Pokaż wiadomość
Balony są fajne
Znalazłam na allegro coś fajnego KLIK
Ooo to jest super!

Cytat:
http://www.yes.pl/36552-pierscionek-...00-Y01-1549W05 - co o nim myślicie? jakoś mam na niego ''fazę''. Jest taki delikatniutki... Mam wrażenie, że bardzo elegancki i skromny.
Nie w moim stylu jeśli chodzi o zaręczynowy, ale jako inny pierścionek jak najbardziej!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
co do charmsów to dla mnie paranoja wydawać na nie tyle kasy w jakiś apartach czy coś... Ja lubię spersonalizowaną biżuterię i normalnie tż mi kiedyś zamówił na allegro zawieszki, kosztowały maksymalnie po 3zł za sztukę i były naprawdę słodkie, tam są setki wzorów
Ja dostałam od R kiedyś na urodziny bazę do charmsów i jedną zawieszkę w Aparcie i bardzo ją lubię, ale później już kupował mi takie właśnie tanie na allegro które symbolizują jakieś ważne wydarzenie w naszym życiu i wcale nie widać żeby były gorsze:p oprócz tego, że oczywiście nie są srebrne:p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.