Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-20, 09:24   #4740
misiaeel
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
grrr, nie pasują mi w ogóle! aż nie czekam na ten film. Takie wlaśnie ciapciaki wzięli to już 1000X lepiej CI, których fani proponowali http://www.pudelek.pl/artykul/58758/..._twarzy_greya/

BTW ktora pamięta Power Rangers?
http://demotywatory.pl/254/Power-Rangers

Najlepsze życzenia dla Oliwierka i Nadusi

Zdrowia Wam i dzieciaczkom
za udane imprezki
Aniu witamy!!!
za egzaminy

My wczoraj cały dzień poza domem, u babć. Zdjęcie się bardzo każdej podobało

MAMY CHŁOPCÓW!
Mam problem. Powiedźcie mi co u Was mówili lekarze odnośnie pisiaków Młodych? Bo nam powiedział żeby do roku mu absolutnie nie ściągać napletka, nie ruszać, po to ma wzwody żeby napletek sie odklejał.
Kuzynowi (temu co dziecie sadza 2miesięczne) kazała lekarka sciągać.
Kuzynkom dwóm też. Z czego jeden ma prawie 3 latka i miał stulejkę, chirurg maści przepisywał itp drugi młodszy od Dadusia o 2,5 miesiąca. Tez mu ściąga, ciotka wczoraj mówiła że czasem krew poleciała ale trzeba! Ja jej mówie że przez to właśnie sie stuleja robi bo rany robią. Na co ta (akurat dawidowi zmianiałam papma) że Dawid ma stuleję i to dużą. Że ona wie co mówi. No i wczoraj np po kąpieli spróbowalam mu delikatnie sprawdzić. No i troszkę tylko i zaraz się wyrywał. I się przeraziłam że faktycznie ma
Jutro idziemy do lekarza, na szczepienie to sprawdzi ale widze co lekarz to opinia.
Jak u WAS?
ja mama dziewczynki, ale powiem o siostrzeńcu;p jemu się zapalenie zrobiło i lekarka powiedziała, że to właśnie od tego, ze nie ściągała. a z kolei wlaśnie inny lekarz nie pozwolił ściągać i bądź tu mądry

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Jak tu się nie wku...!
Tydzień temu pytałam na egzaminie babę osobiście o wyniki-na następnym wykładzie, który ''oczywiście, że się odbędzie" dziś o 10.00. No więc lecę tak na 11 żeby tylko sprawdzić wynik i ewentualnie o poprawę pytać i co? o 1 w nocy przesłała nam wyniki! Których nie widziałam, a jak juz do pociągu wlazłam to mi koleżanka napisała. no i co, jadę do Wawy po to, by czekać tam sobie do 14 na dzisiejszy egzamin!! o chu złoty

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

ja przepadłam w czarną otchłań nauki do sesji mam dość! nawet nie mam czasu na 2 do wc wyjść więc przepraszam, że znów znikam, jeszcze tylko 2 tygodnie i będę wooolnaaaa! koniec studiów!

u nas w sumie w porządku, moja córcia 3 dni temu pierwszy raz zawołała kupę na nocnik i już w zasadzie codziennie zdarza jej się zawołać "sisi" i faktycznie robi siku, moja mała duża dziewczynka jestem z niej taaakaaa dumna!

tymczasem zaraz was na szybko przelecę i przesyłam spóźnione buziaki dla wszystkich roczniaków! rośnijcie zdrowo!
brawo ! a jak uczyłaś?

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora