2014-01-20, 11:54
|
|
Moderator
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
Napisane przez Ela87
Mi to wyszło teraz na dobre nawet  Bo jak spałam od ściany, to tż spał na środku łózka a ja miałam mało miejsca do spania. Teraz sobie moja poduszkę kładę na środek łózka a tż przy samej ścianie i mogę się rozwalać ile wlezie  ponad połowa łózka dla mnie 
|
Brzmi fajnie 
Dzisiaj wyprobuje 
Cytat:
Napisane przez magduś2
Witajcie nowe Mamusie!
Dziewczyny, czy już wszystkie macie wybrane imiona dla dzieci?  u nas nadal córka jest Agatką lub Natalką ale jak będzie ostatecznie nie wiemy 
|
Na pierwszej stronie ladnie widac kto ma wybrane imie 
Z tych co piszesz tez mi sie Natalka bardziej podoba 
Cytat:
Napisane przez lutien
|
Z nieba mi spadlas Ja tez mam fotelik Chicco 
Nawet nie taka droga ta wkladka - tylko jakos cienko wyglada... Myslisz ze dobrze bedzie takiego malucha stabilizowala?
Cytat:
Napisane przez Ela87
Ja się cieszę, że zrobiłam zakupy ciuszkowe wcześniej. Na szczęście mogłam chodzić i nic mi nie dolegało, bo teraz to juz bym nie dała rady pół godziny w lumpie stać i przebierać, a tam to trzeba się namachać 
|
Ja dzisiaj ide ostatni raz, bo pozniej tez juz chyba nie dam rady.
Mam nadzieje ze trafie na pozegnanie cos ekstra 
Cytat:
Napisane przez tygrysek83
Ja mam takie gadanie od mojego taty, za każdym razem jak wpada to narzeka, że jak my już mogliśmy cokolwiek dla małej kupić 
Najlepiej by było, aby TŻ wszystko po porodzie kupował.
|
Tylko nie zdaja sobie sprawy ze to nie jest takie hop-siup - wozek zamowilam 27.12, a komode jeszcze wczesniej 8.12 i wciaz nie ma. Nie wyobrazam sobie tyle czekac po porodzie 
Rodzice mysla ze idzie sie do sklepu, pakuje w bagaznik i sprawa zalatwiona
|
|
|