Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-20, 12:56   #980
Eveline1000
Rozeznanie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
Kurde, zazdroszcze Wam tej zimy, u mnie 5 stopni na plusie i leje deszcz od nocy Zima to ma byc zima
na sanki bym poszła z młodą chętnie

bunny- o kurde, nieźle upadłaś.. Posmaruj czymś siniaka może arniką? mi kiedyś pomagała, bo ja mam taką skórę, ze mocnie dotkniesz i siniak
A,że w płaskich butach.. Na pocieszenie Ci powiem,że ja przed ciążą to słynęłam w lataniu w wysokich szpilkach- nieważne czy ognisko w lesie ze znajomymi czy w klubie- Renatka chodziła w szpilkach A jak kupiłam sobie w liceum pierwsze adidasy od czasów dzieciaka- to tak wyrżnęłam z krawężnika na ulice, po prostu sie jakos potknęłam, pewnie był krzywy że już w locie chyba ze strachu straciłam przytomnosc i tak wyrznęłam głową w ulice,że miałam krwiaka na mózgu i wstrząśnienie mózgu.
Wole szpile Chociaz teraz jak musze ganiac za moją agentką to rzadko noszę

masz rację co do prezentu-tak własnie myslalam z TZ,żeby kupic jakąs drobną pamiatkę, do tego album zamiast akrtki od chrzestnych- taki gdzie sie wpisuje miejsce chrztu, date itd w formie ksiazki a nie zwykłej malej kartki i dac kase. Mam nadzieje,że oni mają w sobie na tyle klasy, że nie beda patrzec na to ile dałam ..

bunny- słoneczko, kusi mnie Palona kawa Joanny, bo mam w domu i jak otwieram szafke i widze ten kolor

OjejStraszna przygoda.Dobrze ze na stałe nie odczuwasz skutków tego upadku
Renatka daj tyle na ile możesz sobie pozwolić .Powinni to zrozumieć,liczy się to że zgodziłaś się zostać chrzestną , a nie ile pieniędzy dasz.

U mnie śniegu pod dostatkiem a w nocy było -11 .Ja chcę wiosny Teraz jest -8 brrr
Eveline1000 jest offline Zgłoś do moderatora