Kurde, zazdroszcze Wam tej zimy, u mnie 5 stopni na plusie i leje deszcz od nocy

Zima to ma byc zima

na sanki bym poszła z młodą chętnie
bunny- o kurde, nieźle upadłaś..

Posmaruj czymś siniaka

może arniką? mi kiedyś pomagała, bo ja mam taką skórę, ze mocnie dotkniesz i siniak
A,że w płaskich butach.. Na pocieszenie Ci powiem,że ja przed ciążą to słynęłam w lataniu w wysokich szpilkach- nieważne czy ognisko w lesie ze znajomymi czy w klubie- Renatka chodziła w szpilkach

A jak kupiłam sobie w liceum pierwsze adidasy od czasów dzieciaka- to tak wyrżnęłam z krawężnika na ulice, po prostu sie jakos potknęłam, pewnie był krzywy
że już w locie chyba ze strachu straciłam przytomnosc i tak wyrznęłam głową w ulice,że miałam krwiaka na mózgu i wstrząśnienie mózgu.
Wole szpile

Chociaz teraz jak musze ganiac za moją agentką to rzadko noszę
masz rację co do prezentu-tak własnie myslalam z TZ,żeby kupic jakąs drobną pamiatkę, do tego album zamiast akrtki od chrzestnych- taki gdzie sie wpisuje miejsce chrztu, date itd w formie ksiazki a nie zwykłej malej kartki i dac kase. Mam nadzieje,że oni mają w sobie na tyle klasy, że nie beda patrzec na to ile dałam ..
bunny- słoneczko, kusi mnie Palona kawa Joanny, bo mam w domu i jak otwieram szafke i widze ten kolor