Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-20, 13:17   #989
czekoladowoo
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
maite perroni wygogluj jaka ona jest sliczna w kampanii nyxa
ktore kolory wzielas tych kosmetykow?

pokaz wloski

witamy napisz cos o sobie, czym farbujesz, czym sie zajmujesz itp.

a ja od razu ci mowilam 11.11
to sie na perly uparlas, zawsze mozesz mieszac 11.11. z innej strony to mocny popiel a ty mowilas ze sie nie lubisz w szarosci

i jak ta maska???
bo mam odzywke i to moja ulubiona odzywka, wreszcie mam odzywkowy nr 1 i jak wykoncze to planuje sprobowac ta repair, bo mam nawilzajaca teraz, a tamta podobno lepsza- silniej dziala.
i tym sposobem skompletowalam najlepsze kosmetyki dla siebie:
szampon j&j, eva brzoskwinia, oczyszcz. familijny
odzywka- wella moisture
maska- loreal extreme i color vive

odrosnie ci brew ale to moze potrwac do miesiaca, tez mialam w jednej luke bo za mocno wyskubywalam a teraz zostawilam to odrosl w koncu krzywy krzaczor, w☠☠☠☠* sie i znow wyrwalam to teraz odrosla juz normalnie

dziewczynki, poszlam z lola na zakupy do biedry jakiego kanara wycielam na lodzie
lolka mnie pociagnela, wypieprzylam sie na ulicy i biodrem w kraweznik przywalilam- na bok polecialam...mam siniaka na udzie, w sumie to krwiaka upadlam lolce na zad, to tylko jeknela i uciekla, w koncu ja zlapalam, byla przerazona az sie telepala... a ja ledwo wstalam, teraz nie moge na noge stanac
witamy zime
najlepsze ze mialam zimowe, plaskie buty mukluki az sie chwile poryczalam z bolu teraz juz mniej boli...
O matko, biedna, lolka musiala sie tez niezle przestraszyc. Ale dobrze ze nic wiecej ci sie nie stalo.

Ja kilka lat temu to poslizgnelam sie na schodach i upadlam tak ze prawie uderzylam glowa o róg schodów. Siniaka na dupie mialam ogromnego i zrobił sie czarny aż.
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora