Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-20, 13:30   #4480
kamilka:*
Raczkowanie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Cytat:
Napisane przez kuli1986 Pokaż wiadomość
Co do ciasta mieliśmy zamawiane więcej, bo rozdawalismy w opakowania z imiennymi podziękowaniami za przybycie. Opakowaniami goście byli zachwyceni

Wódki mieliśmy 150 butelek na wesele plus poprawiony i jeszcze rozdawalismy na odchodne wraz z ciastem. Każda rodzinka dostała wódkę plus dorosłe dzieci z osobami tow. tez osobno dostawali, orkiestrze na odchodne dalismy 5butelek bo 5 osobowa orkiestra. Ogólnie nie zalowalismy ani wódki ani ciasta dla gości i zostało jeszcze nam 15 butelek. Gości mielismy 80 osób.
Co zauwazulismy, ze wódka słabo schodziła a najlepszym powodzeniem cieszył sie samoobsługowych Drink Bar. Mieliśmy menu z drinkami z nazwami weselnym co zrobiło furorę, goście mieli frajde z tworzenia drinów, były tez alkohole spoza listy drinków dla smakoszy alkoholi do tego wina i piwo.
Goście podchodzili do nas i chwalili ten pomysł

Alkoholi na stolik mieliśmy kupione na dużo więcej osob, ponieważ dużo więcej było zaproszonych a sporo odmówiło. A wszystko zeszło i po poprawonach zostaly same resztki.

Radze inwestować w stolik a alkoholami i do tego fajne menu z drinkami i nazwami weselnymi.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Zaciekawił mnie ten pomysł z drinkami A jakie na przykład mieliście nazwy? Jak to dokładnie wyglądało? Każdy sam podchodził i robił sobie z drinki z wystawionych alkoholi?
kamilka:* jest offline Zgłoś do moderatora