Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-20, 13:40   #1698
kasiab91
Zakorzenienie

Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja sie zgadzam z Gosius jak wam brzuchy twardnieją i do tego bolą to jak najszybcuej samemu brać magnez i truć dupke lekarzowi. Ja mialam problem przez to z szyjka w 1 ciązy teraz wszystko oki twarda, trzyma a już 4 tygodnie biore lutke żeby nic nie rozkręcać na zaś, wole zapobiegać bo teraz nie mam możliwości leżeć

No a po wizycie oki, wszystko pięknie, Rychu rośnie, porządnie skopał położna ginka mnie nie pocieszyła bo mówi że to bardzi rzadko by drugi poród nie był krótszy, z reguły jest...
Więc sie spodziewajcie mojej paniki za pare tygodni

W ogóle uwielbiam jej bezpośredniość, dostałam skierowanie na mocz, morfo, tokso i cukier, pytam czy rh- nie trza to mi powiedziała że za droga jestem i za miesiąc:p

Immunoglobine mówiła by odpuścić

A no i ustapili mi miejsca w autobusie

To teraz czekam na Agaaga i Kasiab no i maluszki Paulki teraz też obstawiam że dziewuszki takie złośnice ;p

Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
No to super, że szyjka ok

Ja widzę, że ten Wasz Ryś to niespokojny chłopak Ostatnio Olafka skopał, teraz położną

Moja Olcia spokojna, jak ktoś przyłoży rękę to udaje, że jej tam nie ma W tatusia, bo ja to lubię być w centrum zainteresowania
Ja już widzę teraz, że ona za dużo jego cech ma A on zadowolony, że tatusiowa będzie. Wczoraj samochód jej chciał kupić taki do zabawy
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora