Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze Prostownice Do Włosów
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-01, 12:01   #4808
201803290936
Konto usunięte

Dot.: Najlepsze Prostownice Do Włosów

Cytat:
Napisane przez juniorqa Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam ze sklepu elektronicznego gdzie zobaczyłam je na własne oczy. Oczywiście w sklepie nie można ich przetestować, ale przejechałam sobie nimi po włosach na zimno! i co mnie zaskoczyło powyrywały mi włosy, może nie jakoś drastycznie ale kilka włosów się zerwało! natomiast przejechałam prostownicami Remington S1031 i S1032 i naprawdę gładko suneły po włosach. Nie wiem czy to miało jakiś sens, ale moim zdaniem prostownica powinna sunąć po włosach jak po maśle chociaż nie wiadomo, może idealnie prostuje, tego nie wiem....
Powiem Ci, że jak byłam w Media Markt i też testowałam "na zimno" to miałam to samo wrażenie! Remington, Vidal Sasson, jakiś model Brauna - jechały po włosach jak "po maśle" a kilka innych (w tym Philips, jakiś tani model Remingtona, BaByliss, ale nie PRO, bo takich tam nie mieli) szarpało włosy i kilka nawet wyrwało. Jeśli nie ma się na głowie afro to nie ma co się rzucać na tak drogie prostownice. Wystarczy solidny, dobry Remington. I rzeczywiście najlepiej po prostu iść do sklepu i obejrzeć kilka modeli i przetestować "na zimno".
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora