Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-20, 19:49   #4857
nonessential
Zadomowienie

GG do nonessential
Dot.: Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
Tak.
Już od dłuższego czasu unikam.
Jest ciężko, bo pszenica jest nawet w sosie sojowym, konserwach (sardynki np.) ale daję radę
ojeeej to współczuję nie mogłabym sobie odmówić owsianki

Cytat:
Napisane przez IwciaxD Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki.

Trochę swoje życie poukładałam. Nic nie cwiczyłam, dietę starałam sie trzymać, nic złego nie wpadło. Może troszkę grzeszków.
Shreda zatrzymałam tydzień temu na 6 dniu, jak myślicie zaczynać od początku, czy mogę zrobić skrócony 1 lvl.
Jutro nadrobię 70 stron. )
heej :0 my się chyba jeszcze nie znamy moim zdaniem po takiej przerwie to jednak od początku.. w końcu to pełen plan treningowy który się wykonuje codziennie więc robiąc w nim kilkudniowe przerwy nie przyniusł by zamierzanych rezultatów Lepiej zacząć od początku i zrobić całego shreda
a tak poza tym.. że spytam z ciekawości ile masz wzrostu ?

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

melduje 20 min z mell b ale.. nie czuje się zmęczona nie wiem czy się nie przyłożyłam czy co ale jakoś się ze mnie nie lało choć tyłeczek mnie boli zrobiłam 10 min na tyłek i 10 min na brzuszek
nonessential jest offline Zgłoś do moderatora