2014-01-20, 19:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,
Cytat:
Napisane przez tassia
natala wkurzylam sie!
ja bez przerwy wpadam w komplesy jak piszecie jak wasze dzieci sie smieja., lapia zabawki, chichraja, gadaja itp.
kazdy taki post odbieram jak : o fuck! cos jest nie tak
ale macie fajne dzieci, a moj jest taki do bani...
a na koncu dostaje informacje ze rywalizuje
tyle, ze nie bardzo mam z czym
nawet jakbym chciala
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
tassia spokojnie Natala chyba nie rozumiała do końca Twojej odpowiedzi, przez do ją źle odebrała.
Mnie też stresują wypowiedzi, że Wasze dzieci coś robią a moja jeszcze nie i gdyby nie fakt, że jest wiekowo dużo młodsza i jak przychodzi na pierwsze razy u mojej Poli to u Was już jest dawno po i o tym nie piszecie, że coś późno itd, to bym już u pediatry była 30 razy z obawą, że mam opóźnione dziecko Także cieszę się troche, że jesteśy pod koniec wiekowej kolejki dzieci bo unikam stresu niepotrzebnego (choć logika mi podpowiada, że kazde dziecko w swoim tempie i nie ma sie co martwic!) 
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------
Przy okazji - od jakiś 4 dni czytam Poli Lokomotywe Tuwima. Dokładnie tak jak czytała mi ją moja mama i Pola to uwielbia! Chichra się jak szalona Także polecam ten wierszyk
|
|
|