Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-20, 20:17   #1307
rusałka_1
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
natala wkurzylam sie!
ja bez przerwy wpadam w komplesy jak piszecie jak wasze dzieci sie smieja., lapia zabawki, chichraja, gadaja itp.
kazdy taki post odbieram jak : o fuck! cos jest nie tak
ale macie fajne dzieci, a moj jest taki do bani...
a na koncu dostaje informacje ze rywalizuje
tyle, ze nie bardzo mam z czym
nawet jakbym chciala

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
nie wiem o co ci chodzi
napisalam ze fizycznie jest pierwszy, bo obserwuje duzo roznych rzeczy ktore ma szybko w stosunku do waszycg dzieci i norm jakie sa
a z kolei jest zacofany jak chodzi o rozwoj spoleczny, bo chyba ostatni sie usmiechnal nawet za dziecmi pazdziernikowymi

gdzie tu rywalizacja?
moj post dotyczyl wzglednosci norm

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kochana spokojnie ja zrozumiałam co miałaś na myśli

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
tassia spokojnie Natala chyba nie rozumiała do końca Twojej odpowiedzi, przez do ją źle odebrała.
Mnie też stresują wypowiedzi, że Wasze dzieci coś robią a moja jeszcze nie i gdyby nie fakt, że jest wiekowo dużo młodsza i jak przychodzi na pierwsze razy u mojej Poli to u Was już jest dawno po i o tym nie piszecie, że coś późno itd, to bym już u pediatry była 30 razy z obawą, że mam opóźnione dziecko Także cieszę się troche, że jesteśy pod koniec wiekowej kolejki dzieci bo unikam stresu niepotrzebnego (choć logika mi podpowiada, że kazde dziecko w swoim tempie i nie ma sie co martwic!)

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Przy okazji - od jakiś 4 dni czytam Poli Lokomotywe Tuwima. Dokładnie tak jak czytała mi ją moja mama i Pola to uwielbia! Chichra się jak szalona Także polecam ten wierszyk
oo mam takie same odczucia co do bycia najmłodszymi na wątku

oo musze lokomotywę odnaleźć jak piszecie że dzieci tak świetnie reagują
bo mój póki co bardzo szybko się niecierpliwi jak próbuję mu cos przeczytac.

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora