Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.
Cytat:
Napisane przez blonde_hair
Wrocilismy ze szpitala i mam srednie wiesci  Czekamy teraz na termin zabiegu  
|
Na pewno lekarze wiedzą co robią 
Cytat:
Napisane przez gucia6
a co do chwalenia to i ja się pochwalę
Rita ma kolejny ząbek, niestety idą jej wszystkie piątki na raz, więc ostatnio budzi się z krzykiem w nocy albo popłakuje, jest rozgadana (mówi "Rita mała aduła"  ), rozśpiewana, roztańczona i rozrabiaka 
W domu pieluszek już praktycznie nie używamy, w żłobku niestety nie zgłasza potrzeb
A Sandra jest cwaniara 
|

Cytat:
Napisane przez onyks
|
Za chwilę będzie biegać 
Cytat:
Napisane przez blonde_hair
Madzia chciala zobaczyc, wiec wklejam 
Uprzedzam, ze to nic specjalnego, bo z nieuzywanych zasłon 
Ale Tomek jest 
|
Świetna wyszła! A w łóżku jestem zakochana! 
Cytat:
Napisane przez strongwomen
Kochane, szukam miksera. Polecicie cos? Nie musi miec miski ani funkcji blender (mam dwa po weselu ;p) ma dobrze ubijac, dlugo dzialac i.. Nie wiem co jeszcze. Pomozecie?
|
Ja mam Zelmera 481.4 Ecru line i jestem zadowolona Działa już jakieś 5 lat bez zarzutu 
Cytat:
Napisane przez onyks
Na początku myślałam o 9-36 kg, ale czytałam że lepiej kupić 9-18 kg, a potem 15-36kg.
|
Tak, zaleca się kupno 3 fotelików w życiu dziecka, nie dwóch... Z resztą sama nie wyobrażam sobie używania jednego fotelika przez 10-12 lat
Cytat:
Napisane przez (t)asia
Najważniejsze- co prawda każdy liczy to inaczej, ale wg mnie
witam się w III trymestrze!!!!!!
Leci mi 28 tydzień i zaczynam porządnie trząść portkami!
|

Ależ zleciało! 
Cytat:
Napisane przez Gucia0987
Ja sobie powtarzam mantrę z patrzeniem na zielone, z pełną jogą i że jestem plamką na szyi żyrafy, a ostatnio doszedł Abby'towy stan ZEN 
|

Cytat:
Napisane przez mysia1986
Ja tak na szybko. Wizyta udana. Byliśmy oboje z tz. Wywiad, obejrzał wszystkie badania. I plan jest taki. Jutro robie badania AMH, LH, FSH I Estradiol - musi byc 3 dc. TZ robi jakies wiązania kwasu hialuronowego i fragmentaryzacje DNA plemników - kosmos  Na kwas hialuronowy zaczęłam sie brechac w gabinecie i mowie, ze TO to ja znam z kosmetyków 
Z wynikami idziemy jeszcze raz i ustalamy dla mnie termin laparoskopii. Nie będzie hsg , tylko laparo, bo ja miałam torbiel usuwana i mogę miec zrosty - a jak są to przy laparo od razu zostaną usunięte.
Tz na badanie pewnie pojdzie poniedziałek-wtorek , wyniki za ok 14dni.
O, i to tyle!
|
Cieszę się, że jesteście zadowoleni 
To teraz przemocne !
Cytat:
Napisane przez onyks
Widziałam, że pisałyście o słodyczach....u nas to chyba długo ich nie będzie ze wzgl na alergię. Jak Nataszka zje biszkopta to wysypuje ją od razu na policzkach...z resztą ją wysypuje po tylu rzeczach, że już nie wiem co jej dawać  Po szynce, parówkach, biszkoptach, masełku, bananie...nawet jabłko podejrzewam.. 
|
Biedna Nataszka 
tasiu - super, że na wizycie wszystko ok Duży chłopak! I najważniejsze, że główką w dół