2014-01-20, 22:33
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kremy BB i kosmetyki azjatyckie cz. V
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4471299 2]zapewne dlatego, że takie kremy zawierają inne składniki, a nie tylko sam kwas hialuronowy
nie mówiąc już o tym, że taki kwas hialuronowy ze sklepu z półproduktami ma a) brzydkie opakowanie, b) należy go trzymać w lodówce co jest mało praktyczne według mnie
dodatkowo kwas hialuronowy przede wszystkim poleca się nakładać z czymś (np. olejami), a nie solo, więc jest to dodatkowa robota
http://www.wiedzmabloguje.com/2012/0...umektanty.html
myślę, że każdy powinien wybrać najlepszą dla niego opcję i nie trzeba od razu wjeżdżać na kogoś, że z własnej woli przepłaca [COLOR=Silver]
(...)[/QUOTE]
dzięki za info, widocznie z hialuronem jest tak samo, jak ze wszystkimi innymi produktami, czyli każda cera reaguje inaczej. ja nie trzymam w lodówce, tylko w łazience (i z tego, co wiem, nie każdy trzeba trzymać w lodówce) i używam bez oleju i jestem bardzo zadowolona. działanie takie, jak hada labo, tylko, że tańszy a opakowanie...jak przeszkadza, można zmienić, dla mnie tam ważniejsze działanie, ale ja prosta dziewczyna ze wsi jestem 
ps. nie wiem gdzie tu wjazd na kogokolwiek? no ale każdy czyta jak czyta.
Edytowane przez bubelmart
Czas edycji: 2014-01-20 o 22:36
|
|
|