2014-01-20, 21:39
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
Napisane przez bebe97
 Jutro będzie lepiej. Dziewczyny pisały, że to ponoć najbardziej depresyjny dzień w roku
Stały tekst dzieciaków  Marcel tez jest zawsze zmęczony albo wzdycha że nie da rady sam posprzątać. Pytam go wtedy, jak dał rade sam nabałaganić skoro teraz nie ma siły na sprzatanie
Obejrzałam właśnie odcinek Położnych, gdzie kobitka urodziła za jednym krótkim parciem stojąc. Akurat była sama na sali bo akcja jakoś nie postępowała i zostawili ją, by odpoczęła, nagle skurcz ją złapał, wezwała położną ale zanim ta zdążyła dobiec, zastała matkę stojącą z noworodkiem na rękach  Ojciec dziecka był w szoku, wyszedł na chwilę, wrócił, a tu córa na świecie 
|
1. cos w tym jest, ja sie dawno tak dupiato nie czulam jak dzisiaj, i to wcale nie fizycznie
2. tja, moja wiecznie bola raczki jak ma sprzatac
3. nie dziwie mu sie
Cytat:
Napisane przez czbasia
W przyszlym tyg to może się wyrobie. Ale najlepszy byłby dla mnei termin lutowy jednak. Do lutego mam zamiar ogarnąć zakupy,. pranie i prasowanie 
Co do wieku ja sie nie wypowiadam. uswiadomiłam sobie wlasnie, że w tym roku 35 mi stuknie.. SZOK!!!!!!!!!!!! I wiecie jeszce jedna myśl.. jak moje dziecko osiagnei pelnoletnośc ja bede 53 letnia babuszka!!! 
|
e tam, zaraz babuszka Bedziesz elegancka pania w kwiecie wieku
|