2014-01-20, 22:00
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
Jak powiedziała pediatra, to standardowe zalecenia dla wcześniaków.
|
my jesteśmy (byliśmy) pod kontrolą tyyyylluuu lekarzy.... i myślałam, że to przez zamartwicę
bo Kacper miał ile pkt?
Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis
bralam/biore pelna odpoiwedzialnosc za nie, nie wyobrazalam sobie aby w pierwszych miesiacach zycia zostawiac dziecko z inna osoba niz ja czy Tz - jestesmy rodzicami i dziecko potrzebowalo nas//potrzebuje, to sa najwazniejsze chwile zycia dziecka - ono czuje i rozumie nawet wtedy kiedy nam sie zdaje ze tak nie jest...i zostawianie dziecka z babcia/dziadkiem/czy inna osoba po to aby isc sobie do kina bo np dawno sie nie bylo czy tez z innego powodu jest dla mnie niewyobrazalne...
|
heh. dokładnie. choć czasem żałuję, że nie mam z kim zostawić dziecka. z drugiej strony jak już ktoś by się trafił, to też nie zostawię po pierwsze przez cyca, po drugie np. przez to że jakoś nikt się nie wyrywa do zmiany pampersa uciekającemu z przewijaka/kanapy dziecku....
Cytat:
Napisane przez BERBIE
może odejście elizy wzbudziło zainteresownie 
|
zawsze tak jest. coś się dzieje - większa publika. pozdrawiam gapiów 
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44713696]Udzielam się regularnie na dwóch wątkach i na obu - wczoraj na tamtym, dziś na tym - są jazdy i odchodzenie.
Blue Monday? :/[/QUOTE]każde forum przeżywa swoje blue monday'e. czasem w środy
|
|
|