Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciąża po tabletkach anty.-po jakim czasie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-01, 13:58   #908
gizelcia
Zadomowienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty.-po jakim czasie?

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
wyszedl mi negatywny az mi sie smutno zrobilo... wiem ze mielismy sie starac od mojej miesiaczki ale mialam nadzieje ze ta prezerwatywa jak sie zsunela to moze ......

ale troche mi nadzieji zrobilyscie bo ja22 pisala ze tez jej negatyw wyszedl i tobie gizelcia tez... czekam do okresu jak nie pojawi sie to zrobie test

nie rozumiem mojego organizmu kiedys odstawialam na mc tabletki i w tym czasie zadnych takich objawow nie mialam poza wysypem tradzika.. a tu tradzika brak i typowe objawy ciazowe juz sama nie wiem..

panikara jestem boje sie ze nie zajde w ciaze mimo ze nawet jeszcze nie probowalam u mnie w rodzinie 3 osoby nie moga miec dzieci a 4 po 10 latach zaszla w ciaze i po prostu panikuje .. heh
Ray musisz tez troszkum wyluzowac..mozliwe ze pewne objawy po prostu sobie wmawiasz..ja tak mialam a kiedy przestalam o tym myslec zaszlam w ciaze..tez uwazam ze test zrobilas za wczesnie..poczekaj jeszcze troszkum i jesli nie dostaniesz okresu zrob go jeszcze raz
A po drugie nie mozesz az tak panikowac..to ze w Twojej rodzine sa jakies probmey z zajsciem w ciaze to nie znaczy ze Ty je bedziesz miec!Jesli chcesz sie upewnic mozesz zrobic badania..ale wierze ze wszystko bedzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Orzeszku dziekuje i wzajemni bo puki ma sie rodziców jest sie nadal dzieckiem.
ucałuj Gabi ode mnie, a gizelciu swojego szkraba pogłaskaj od Nikitki.

Ja22 swojego brzucholka tez pogłaskaj.

Ja jutro swoje dziecie zabieram na jakies imprezy z okazji dnia dziecka.
Nikitko dzidzius Ci bardzo dziekuje mocnym kopniakiem..chyba poczul sie dumny Dla Twojego synka oczywiscie tez wielki buziak
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora