Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 00:29   #949
eibhlin87
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz.12

Cytat:
Napisane przez tunia89 Pokaż wiadomość
eibhlin ja mam tak samo z mama. Wszystko jest "za drogie" bo są tańsi przecież. Mamy listę gości - 100 osób. Za dużo ma być 60 -70 (gdzie my byśmy chcieli aby tak 80 - 90 przyszło). Sukienka bez ramiączek - nie bo ma za duży dekolt (później mi powiedziała, że żartowała)
U mnie cena to jeszcze pół biedy (choć mam woli żeby wszystko było w cenie, bo jej się nie chce zajmować takimi sprawami ), ale uparła się na salę, która owszem jest ładna, dość tania, nie za duża jak na naszą ilość gości ALE stoły ma dookoła parkietu (tzn. tańczy się zaraz przy siedzących gościach) i nam się to bardzo nie podoba (przy stołach chcą dużo światła, tańczący chcą ciemniej, muzyka jest głośno i gadać nie można). Nie ukrywam, że cena 190zł za wszystko (5 gorących, zakąski, dekoracje z żywych kwiatów, ciasta, owoce, napoje, tort, wiejski stół) jest atrakcyjna, jest taras, sporo miejsca ALE nie chcę rezygnować z odpowiadającego nam układu sali W sali gdzie mnie się podobało mama stwierdziła, że jest mało przytulnie i wielkością przypomina stodołę

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
a ktoś tutaj kupuje smakowe?
http://www.alleceny.pl/produkt/748/Wyborowa_Mango_05l
bo ja wiem że goście moi będą sobie też driny walić ale taka wódka ma mniej procent.
hm ;p
My zrobimy stół kolorowych alkoholi, gdzie postawimy może właśnie jakieś smakowe wódki Smirnoff Black Espresso
eibhlin87 jest offline Zgłoś do moderatora