2014-01-21, 02:32
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Erotyczny filmik na prezent?
Witaj,
Jestem dziewczyną marynarza i tak się akurat składa, że dosyć często nakręcam mu filmy. Może nie jest to zbyt fajne robić zdjęcia sobie samej i się nagrywać, w każdym bądz razie wiem jaką frajdę to sprawia mojemu TŻ.
Przejrzałam kilka filmów które wrzuciłaś i mogę Cię pocieszyć, że jesteś w stanie nagrać podobny film w domu. Może to być cały film od początku do końca, albo fragmenty Twoich poz jak na wyżej pokazanych filmach. Osobiście sklejam je w całość z podkładem muzycznym w programie moviemaker i przy odrobinie poświęconego czasu wychodzi to całkiem fajnie - jak w clipie a i po czasie można dojść do wprawy Poza tym polecam Ci filmy innych dziewczyn z których można pościągać trochę kroków i ułożyć fajną choreografię (np. http://www.youtube.com/watch?v=7s0A648FzUs )
Uważam, że każdy facet byłby zadowolony z takiego typu prezentu, tym bardziej, że to Ty jesteś operatorem kamery i scenarzystką. Zawsze możesz pokazać to co masz najfajniejsze, a i przy okazji ukryć to co Ci nie odpowiada, przez odpowiedni make up, światło i strój. No i fajnie jest też ująć na filmie w dużej mierze to co go np. kręci. Jedni wolą pupę, drudzy cycki a trzeci stopy Także powodzenia !
|
|
|