Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 05:39   #776
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
U mnie pogoda to tragedia Leje i wszystko to zamarza Samochody trzeba odkuwać z lodu A dzisiaj i jutro rano muszę wyjść z dziewczynkami na kontrole u lekarzy Aż mi szkoda je wyciągać
dokładnie jak u nas, wczoraj do auta się nie dostałam, nie szło odkuć szyb z lodu i musiałam iść na piechotę do pracy, dzisiaj pewnie to samo, bo lało całą noc, wieje i wsio zamarza ja z Isią nie wychodzę póki co, już prawie zdrowa, dzisiaj ostatni dzień inhalacji, jeszcze czasem zakasła, do szczepienia chyba z nią nie wyjdę już....mam dość tych infekcji, co dłuższy spacer to zaraz katar
Kubuś ma dzisiaj występy na dzień dziadków w domu kultury dopiero o 15.15, ale trzeba wcześniej dziecko odebrać, dobrze, ze kończę po 11ej
Madzia - zdrówka życzę na l4 jesteś?? na jęczmień ja miałam od okulisty antybiotyk w maści i tabletkach i krople zeszło po 4 dniach

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora