2014-01-21, 06:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.
Cytat:
Napisane przez P0P70
Megi - np to jestem teraz jeszcze głupsza niż byłam jeżeli chodzi o tego smoka. I nie wiem zabierać czy nie zabierać.
|
Zabierz jej na np. 2 dni. Jak zobaczysz że palec idzie w ruch jak u siostry to jej oddasz. Mój mi dzięki zabraniu smoka bardzo się uspokoił, bo nie musiał go w nocy szukać jak mu wypadł, a w dzień też spokojniejszy, nie wiem czemu ale to żucie wzmagało jego nerwowość, czasami ciamlał tego smoka i aż warczał
za to liczenie w tylu językach
Cytat:
Napisane przez Baobabek
..
Kubuś wczoraj tuż przed wyjściem do p-la mi powiedział, ze szczoteczkę i kubek trzeba mieć bo żeby myć będą, no i nie dał sobie przetłumaczyć, ze mu kupię i zaniesie jutro (czyli dzisiaj), trzeba było wziąć domową i kubek pierwszy z brzegu. Na dzisiaj ma już kupione i ma podmienić - fajnie, ze będą myć  mimo, ze on nie ma z myciem problemów, to i tak się cieszę
Dzisiaj występy na dzień dziadków, mam go wcześniej odebrać, dobrze, ze kończę po 4 lekcjach to zdążę, siostra z kolei specjalnie urlop musi wziąć 
|
To udanych występów. Ja chciałam iść do mojego, ale mi powiedział że nie jestem zaproszona
Co do mycia zębów to w naszych przedszkolach mycie zębów jest od pierwszego dnia. Mój musiał się trochę nauczyć, bo w domu używamy tylko elektrycznej.
Za godzinkę teściowa przyjedzie na dzień babci do przedszkola, najpierw do mnie na kawkę.
Zrobiłam torcika bezowego takiego expressowego, blaty bezowe kupione w sklepie, przekładane bitą śmietaną ubita z dwoma łyżkami nutelli i orzeszkami Ale jaki śliczny wyszedł Nie wiem jak smakuje ale za wygląd już nie musi
|
|