Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 07:35   #780
gucia6
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny
Ale sobie pospałam. Miała być krótka drzemka a 3 godziny zleciały nie wiem kiedy... Obudziły mnie niezłe kopniaki, więc pewnie syn się głodny zrobił. Faktycznie dzisiaj śniadanie kruche, a po powrocie do domu od razu się położyłam więc mógł się chłopak zdenerwować. Ale charakterny będzie skoro już teraz stawia mnie do pionu

Też bym poszła z chęcią na takie! W ogóle muszę się trochę w tą rachunkowość zagłębić bo nie mam pojęcia o co chodzi w tych kosztach, dochodach itd a jakby nie patrzeć to jednak nasze pieniądze więc może warto wiedzieć co się z nimi dzieje.

Dzisiaj podobno najbardziej depresyjny dzień w roku. Coś w tym jest chyba... Na pocieszenie zrobię sobie brzoskwinki z bitą śmietaną. Przynajmniej będę wiedziała od czego to moje dziecko takie duże

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Wlasnie wrocilam od fryzjera niby nic nie robiłam bo tylko rownalam (ostatni raz bylam u fryzjera w listopadzie )i od razu człowiek lepiej się czuje

ja będę musiała skoczyć przed wylotem... a te moje klaki mnie tak denerwuja

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Zabcia a dlaczego odwołałaś szczepienie?
Wywiad robiłam z jedną babeczką ode mnie ze szkoły, mówi gwarą, to znaczy mówi językiem normalnym (ogólnopolskim) ale z domu gwarą. Oby to przeszło

Rączki ładnie wyschły w piekarniku - to znaczy odciski rączek Pomalowałam je. I jeszcze zrobiłyśmy z Mają laurki dla wszystkich

Bika, Kotek łączę się w bólu co do prasowania

Dziewczyny jak nie urok to sraczka.... nie dość , ze angina ropna i antybiotyk to jeszcze mnie dziś oko od rana boli, patrzę a tu mi się jęczmień robi
biedna ty
zdrowia

dzień dobry
u mnie pogoda tez nieciekawa, chociaż łagodniejsza niż u was... co nie zmienia faktu zaliczenia gleby cala dlugoscia ciala, skręcając na zamarzniętym drewnianym mostku... teraz trochę mnie kolano i bark pobolewa

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.