Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 09:39   #1760
Jagatka_N
Zakorzenienie

Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Jagatka! jak tam dziś Twój nastrój? ja jeszcze 4 h w pracy, a później się zrywam i lecę do endo zająć kolejkę mam nadzieję, że nie będę długo czekać
Mam nadzieję, że trafisz na lekarza z prawdziwego zdarzenia,który będzie wiedział co robić i od razu zacznie działac a i tak trzymam kciuki żeby sie w tym cyklu udało, w końcu macie już TE dni
A mój nastrój...hmm nie wiem z mięsniakami ponoć mozna urodzić zdrowe dziecko, ale są i przypadki że uniemozliwiają zdrową ciążę. Wiem że denerwowanie sie nic mi nie pomoże ale to jest silniejsze, ja po prostu boję kolejnej straty miałam nadzieję, że to poronienie to był zwykły "przypadek" który się czasem zdarza i że to już za mną, ale teraz boję sie tego co przede mną cieszę się, że jutro mam znowu wizytę i ciekawa jestem strasznie co mi powie, myślę że na/po tej wizycie będę wiedziec czy się starać czy czekać...

No ale nic, dziś dzień babci Vioris czekamy na II