Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie sierpień 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-21, 08:53   #1520
niki19
Zadomowienie

Dot.: Mamusie sierpień 2014

Cytat:
Napisane przez zaczarowanadlaniego Pokaż wiadomość
ja chcialabym tak dlatego ze ja wychowalam sie z bratem, ktory jest ode mnie o rok starszy, nigdy nie mialam zadnych problemow ze jestem nie smiala itd. a akurat u mojego wujka mial jedna tylko corke ktora jak przyjezdzala do babci na obiad nic sie nie odzywala i plakala i miala problemy z zawieraniem znajomosci w szkole
wiadomo ze nie wszystkie dzieci takie sa. jak sie uda tak to bym sie bardzo cieszyla
Ja też mam brata starszego o rok
Ale wydaje mi się ,że to nie jest wyznacznikiem znam kilka osób które maja rodzeństwo z małą różnicą wieku a są mega nieśmiałe tak jak i znam jedynaków którzy nie mają z tym żadnych problemów

Cytat:
Napisane przez zaczarowanadlaniego Pokaż wiadomość
ja to zazdroszcze osoba ktore moga przygotowac pokoj malenstwa , my akurat mamy tylko dwa pokoje ( a zalujemy bo mieszkanie jest na prawde super ) dzidzia bedzie u nas chociaz jeszcze nie mam planu jak to zrobic bo lozko mamy takie duze ze 1/3 zajmuje pokoju i ogromna szafe wiec bedzie ciezko, ale za jakies dwa lata bedziemy szukac wiekszego mieszkania zeby dzidzia miala swoj pokoj

My też mamy na razie tylko dwa pokoje więc dzidzia też będzie z nami , z tym ,że my mamy dużą sypialnię więc nie będzie problemu ,żeby wszystko pomieścić , a w niedalekiej przyszłości (za rok lub dwa) jak odłożymy trochę kasy to mamy w planach się dobudowywać i marzy mi się taki duży salon z kominkiem

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora