2014-01-21, 08:53
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie sierpień 2014
Cytat:
Napisane przez zaczarowanadlaniego
ja chcialabym tak dlatego ze ja wychowalam sie z bratem, ktory jest ode mnie o rok starszy, nigdy nie mialam zadnych problemow ze jestem nie smiala itd. a akurat u mojego wujka mial jedna tylko corke ktora jak przyjezdzala do babci na obiad nic sie nie odzywala i plakala i miala problemy z zawieraniem znajomosci w szkole 
wiadomo ze nie wszystkie dzieci takie sa. jak sie uda tak to bym sie bardzo cieszyla 
|
Ja też mam brata starszego o rok 
Ale wydaje mi się ,że to nie jest wyznacznikiem znam kilka osób które maja rodzeństwo z małą różnicą wieku a są mega nieśmiałe tak jak i znam jedynaków którzy nie mają z tym żadnych problemów 
Cytat:
Napisane przez zaczarowanadlaniego
ja to zazdroszcze osoba ktore moga przygotowac pokoj malenstwa , my akurat mamy tylko dwa pokoje ( a zalujemy bo mieszkanie jest na prawde super ) dzidzia bedzie u nas chociaz jeszcze nie mam planu jak to zrobic bo lozko mamy takie duze ze 1/3 zajmuje pokoju i ogromna szafe wiec bedzie ciezko, ale za jakies dwa lata bedziemy szukac wiekszego mieszkania zeby dzidzia miala swoj pokoj 
|
My też mamy na razie tylko dwa pokoje więc dzidzia też będzie z nami , z tym ,że my mamy dużą sypialnię więc nie będzie problemu ,żeby wszystko pomieścić , a w niedalekiej przyszłości (za rok lub dwa) jak odłożymy trochę kasy to mamy w planach się dobudowywać i marzy mi się taki duży salon z kominkiem
|
|
|