|
Dot.: Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X
Cytat:
Napisane przez magda_lena40
Hero
To otwórz prywatne lodowisko, inni będą jeździć a Ty pobieraj opłaty
Mamy wybrany nowy tytuł? 
|
Dobry pomysł na biznes
No właśnie, mamy? 
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44717002]No widzisz, a u mnie zazwyczaj jest ,,książkowo'' wszystko, już czuję jak puchnę.
Ja to łyżwy miałam raz w życiu na nogach tylko, jeszcze jak byłam mała (miałam na podwórku ślizgawki i na polach), teraz się pozmieniało dużo. Chyba jako dziecko byłam bardziej odważna, a nie tak jak w tym momencie. Jest zima i patrzę aby się wygrzać w domu [/QUOTE]
No to jesteś w lepszej sytuacji bo ja nawet nie mogę za bardzo się usprawiedliwiać zbliżającą się @ w razie ochoty na słodycze 
Ja nigdy nie miałam łyżew na nogach zawsze się ślizgałam w adidaskach teraz to i mi by się nie chciało ruszać na zewnątrz psa by nie wygonił z domu 
Anns, owocnej nauki życzę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|