Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 09:13   #963
existence
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz.12

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
a po co Ci to? Na cukierki?

wow szalejesz, ja mam jedna.
Nie robie poki co bo wodka stoi w piwnicy u moich rodzicow w domu, a tam bardzo zimno i sie boje ze mi zamiekna od wilgoci.

Jutro mam spotkanie z babka od tortu babeczkowego, mam nadzieje ze babeczki beda pycha.
na cukierki, może na jakieś takie orzeszki w czekoladzie, na cokolwiek ja lubię takie bileloty

ja to wódki przecież nie mam jeszcze ale kokardek wcześniej wiązać nie zaszkodzi potem tż mi je pomoże przyczepiać tym drucikiem do szyjek butelek

powodzenia z tortem
Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
a ktoś tutaj kupuje smakowe?
http://www.alleceny.pl/produkt/748/Wyborowa_Mango_05l
bo ja wiem że goście moi będą sobie też driny walić ale taka wódka ma mniej procent.
hm ;p
u nas będą barmani więc na pewno też będą alkohole różniaste. A wyborowa mango jest bardzo dobra mamy jeszcze 1,5 butelki w mieszkaniu lubię driny z nią

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
i ja też nie polecam
na początku chciałam mieć na weselu i smakową i normalną ale zmieniłam zdanie bo goście zaczną mieszać i
a ja bym tego nie uzależniała od rodzaju alkoholu tylko od rozumu jak komuś go brakuje i tak będzie byłam na wielu weselach gdzie oprócz czystej było wino, piwo, jakieś nalewki, cuda wianki i jakoś takich sytuacji nie spotkałam

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez tunia89 Pokaż wiadomość
A ją się zastanawiam gdzie jeszcze można zrobic pompony. Bo na moją salę się nie nadają.

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
ja robię tylko taką ala girlandę z 5/7 pomponów i chcę w kąciku nad słodkim stołem zawiesić. Na zasadzie, że sznurek tak poziomo i do niego przyczepione na różnych wysokościach. Planuję w tym miejscu może zamiast tych obrazków, nie wiem jeszcze.
Ale ładnie mogą też wyglądać przed salą w ogrodzie na przykład chociaż z pomponami to u mnie jeszcze nie jest na 100% zobaczę czy mi się nie znudzą wtedy zrobię sam baner.

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

fajne klik