Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 09:08   #1372
kate1623
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5

Hej
Cytat:
Napisane przez bebe97 Pokaż wiadomość
Dzień dobry, choć za oknem ciemno i noc. Nie mogę spać od 4. Przez pół roku spałam jak zabita po kilkanaście godzin na dobę. 7 miesiąc zaczynam jak widać bezsennością...
A właśnie to dziś wielki dzień
Oficjalnie witam się w III trymestrze!!!!
Prawie ostatnia, jeszcze tylko Lutien i Niezapominajka za mną się czołgają bo ladylazarusIE to chyba wieki temu ostatnio coś pisała.
.
Gratulacje

Ja dzisiaj znowu zbiorowo gratuluje wszelkich dobrych wiadomości i udanych wizyt oraz mocno trzymam kciuki za wszelkie dzisiejsze wizyty i sprawy do załatwienia

U mnie zła passa dalej się ciągnie wczoraj cały dzień bólu głowy, leniwa Majka, czułam się jakbym miała być chora W nocy obudził mnie jeszcze gorszy ból głowy więc jak połowa z Was też miałam cudowną noc. Dodatkowo ubzdurało mi się, że ciśnienie mi skacze i muszę jechać na IP bo pewnie mam nadciśnienie i skończę jak matka tych bliźniaków Cudem jakoś nie obudziłam męża i nie kazałam się wieźć na IP. Wziełam proszka nakłoniłam małą do ruchów i jakoś zasnęłam .Zaraz jednak idę się jeszcze zdrzemnąć. No i z tych nerwów zaczęłam liczyć ruchy małej i zapisuje sobie byle już tak nie schizować jak wczoraj

Maja

Czytam
kate1623 jest offline Zgłoś do moderatora