2014-01-21, 10:13
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013, cz. XIV
Cytat:
Napisane przez YellowSheep
haha ja to samo  chyba jakąś traumę teraz będziemy miały po tej całej sytuacji
apropo śląskich spotkań to może byśmy się babulce zorganizowały i spotkały w jakimś większym gronie?  
Biedni jesteście z tym spaniem  no i mądrze ksiądz gada! Bardzo fajny widać
Witam w nowym wątku  W końcu mam internet  i mogę normalnie być na forum.
|
już ostatnio z bokeh o tym gadałam 
ale może jak wyzdrowieję coooooo....??? 
Cytat:
Napisane przez treselle0
helloł  Ola dzis w nocy miła same drzemki  ..... dobrze, ze za kazdym rzem dała sie spacyfikowac  , (dzieki wam cycki  )
|
współczuję 
Cytat:
Napisane przez Delicjanka
Hejo, mimo ze Amelka zasnela wczoraj o 19 i "spala' do rana to nie jestem wyspana, co chwile jakies marudy, wstawania...
Ja dzis pędzę na egzaminek...;] nie wiem czy brać samochod, czy gnać autobusem hmm...
|
powodzenia!!!
Cytat:
Napisane przez sarah67
hej
ja nie spie od 4:30 Dzidzia teraz zasnela o 7 a ja dalej walcze z tym kalendarzem znowu sie zacial
Yellow
Ty chyba pisalas o kuzynce co kp do 14 msc zycia i ie podawala mm to po 14 msc dawala mleko krowie?
Co do wozka
dlatego pytalam bo chcielam wziac zappa xtra bo lekki i malutki, pojechalismy tu do sklepu wozkowego,( i jest wtym sklepe taka drozka zrobiona z 3 rodzajami nawierzchni i mozna sobie wozek sprawdzic), ale maz pokazal mi inny i obojgu nam sie spodobal, tym bardziej, ze za zappem nie przemawialo to, ze strasznie telepał na tej drozce a ten ma wieksze kola, no ale on prawie nie rozni sie od tej spacerowki co mamy od 3w1, tzn jest lzejszy, zajmuje troche miej miejsca no i jest wygodniejszy dla Nati ale boje sie ze za kilka miesiecy bede pluc sobie w brode, ze nie wzielsimy parasolki, zasatanawiam sie czy nie oddac, z drugiej strony w sumie mamy duze auto kombii, ale nad morze na plaze to lepsza chyba parasoleczka, aj takie z nam zakupowicze
---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ----------
Powodzenia Deli
---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------
mniej miejsca
|
na plaży ciężko będzie jakimkolwiek wózkiem
a parasolką to w ogóle nie pojedziecie ja bym brała zappa
|
|