Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Drugi rok już leci..a my nadal staramy się o dzieci. Pogaduchy staraczek i mamuś.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 10:36   #4727
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Drugi rok już leci..a my nadal staramy się o dzieci. Pogaduchy staraczek i mamu

Witam
Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość

Dziewczyny i dajcie spokój z tą nauką biologii. Starsza chce iść potem do liceum fiz-mat i potrzebuje niewielkiej pomocy a jej facet jest właśnie w tym liceum. Poza tym jest fantastyczny. Ja go uwielbiam. Jest taki dobrze wychowany, grzeczny, jak go nie zaproszę do środka to stoi biedak na korytarzu. Przynosi córce kwiatki, jak chora to odwiedza, kupuje jej ulubiony słonecznik do skubania. No słodziak taki. Zaprzyjaźniliśmy się z jego rodzicami i jego mama w tajemnicy mi powiedziała, że ...jeszcze nie. On jej nie kłamie. Poczułam ulgę. Serio. Poza tym zawsze ktoś dorosły jest w domu, oprócz Sylwestra, kiedy to byli tylko z jego rodzeństwem i znajomymi. Dopóki są razem i będą uważać to ja się o resztę nie martwię. No kiedyś musi TO nastąpić, byle by Dzień Babci nie był moim dniem.
To fajnego masz"zięcia"
Cytat:
Napisane przez cebulova Pokaż wiadomość

Coś miałam Was pytać. Czym smarować buźkę noworodka wychodząc na spacer? Macie jakieś godne polecenia kremy?
Nivea na każdą pogode.
Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
Nivea na
I do tego wczoraj na mamusiowym stala sie przeogromna tragedia roczna coreczka jednej z mumus miala wypadek samochodowy i zmarla podczas operacji
Ja nie wiem gdzie tu sprawiedliwość

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Straszne

Dziś wizyta położnej.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora