Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 10:31   #121
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Mamy styczeń - luty 2013, cz. XIV

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
helloł Ola dzis w nocy miła same drzemki ..... dobrze, ze za kazdym rzem dała sie spacyfikowac, (dzieki wam cycki)

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Hejo, mimo ze Amelka zasnela wczoraj o 19 i "spala' do rana to nie jestem wyspana, co chwile jakies marudy, wstawania...

Ja dzis pędzę na egzaminek...;] nie wiem czy brać samochod, czy gnać autobusem hmm...
powodzenia!

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

Aha, zapomniałam Wam pochwalic sie hitem z wczorajszej kolędy: księzulo usiadł w fotelu, noge na noge załozył, Bartulo sobie smigał po pokoju i nagle załadował mu sie na noge, zeby mu konika zrobił nie przepusci dziec zadnej okazji do pohusiania

Dzisiejsza noc przespana w całosci z trzema jedzeniami na spiocha
a księżul co?

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość

pokażę Wam co jeszcze Hannie dokupiłam na roczek prócz tej lali -
http://www.empik.com/bardzo-proste-a...2326,ksiazka-p
http://www.empik.com/100-pierwszych-...8127,ksiazka-p
szaja też myślałam nad gąsienicą, ale w empiku ich brak
ta pierwsza super! drugiej nie kojarzę, ale w tym klimacie mamy to:

http://www.empik.com/nazywam-swiat-o...9022,ksiazka-p

świetna, w ogóle całą serię uwielbiam

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
A ja jeszcze nie mam prezentu na dzień babci i dziadka
i nie wiem co
też nie mam

jestem ZA spotkaniem

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Hej hej

U nas nocka idealolo.
Pobudka na jedzonko o 7 i spanie do 9

Dzis mija 5 lat odkad jestesmy z TZ
Ale niestety moj mezczyzna cierpi na najbardziej powazna chorobe swiata tj. katar takze nici z wielkich wyjsc...
przewalone, jak on wyleczy się z tego, katar, łomatkoboska....

Cytat:
Napisane przez antoinette Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

mam pytanko do Mamuś, które karmiły/karmią piersią. Kiedy odstawiałyście dzieciaczki? może czekacie aż same "się odstawią"?
moja Gabi sama się odstawiła jak miała 5 miesięcy, pomimo tego, że bardzo chciałam ja dłużej karmić nie dało rady, Laura natomiast odwrotnie, czasami mam wizję, że będzie na cycu do 18tki;/ co prawda karmie już tylko w nocy ale jednak karmię, pomijam to, że nie jest w stanie przespać nocki;/ macie na to jakieś sposoby? tą noc miałam fatalną, budziła się z 10 razy;/
11mcy, miałam anginę i ledwo żywa byłam, mąż spał z młodą 2 noce i tyle

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Nie pomoge, u nas taka sama sytuacja. Jesli sie sama nie odstawi, to we wrzesniu jej w tym pomoge
a czemu we wrześniu akurat?

Książka super, kilka lat temu już ją u nas widziałam, w 2 formatach jest pokaż fotki!

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Aha..która to mlekomat jako krowe metalówe widziala?: D tak działaa mleko z mlekomatu? trzepie?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

ja, a co? jakiś problem masz? bijemy się?

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

Naszła mnie taka refleksja, ze jak dziewczyny hurtem dopracy powracają to juz nie bedzie dziennie tylu stron no bo np. Illusion, Elllmi, Little rzadko teraz są, a jam ciekawa co u nich bron Boze, nie mam pretensji, rozumiem , ze ciezko ogarnąc sie z pracą, dzieciem, tztem, ale kurcze - topnieje nam watek
podziwiam Szaje za ogarniecie sie ze wszystkim: praca, dom, dwie dziewczynki, mama, zarządzanie kamienicą, pierdyliard wątków na wizazu, a jest codziennie prawie
Jedynie Ifwce wyszedł na dobre powrót do pracy bo ma dla nas wiecej czasu
no pisałam, komp cały czas włączony i z dojścia jestem, a teraz młoda akurat śpi
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora