Konto usunięte
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013, cz. XIV
Cytat:
Napisane przez treselle0
helloł  Ola dzis w nocy miła same drzemki  ..... dobrze, ze za kazdym rzem dała sie spacyfikowac  , (dzieki wam cycki  )
|

Cytat:
Napisane przez Delicjanka
Hejo, mimo ze Amelka zasnela wczoraj o 19 i "spala' do rana to nie jestem wyspana, co chwile jakies marudy, wstawania...
Ja dzis pędzę na egzaminek...;] nie wiem czy brać samochod, czy gnać autobusem hmm...
|
powodzenia!
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988
Aha, zapomniałam Wam pochwalic sie hitem z wczorajszej kolędy: księzulo usiadł w fotelu, noge na noge załozył, Bartulo sobie smigał po pokoju i nagle załadował mu sie na noge, zeby mu konika zrobił  nie przepusci dziec zadnej okazji do pohusiania
Dzisiejsza noc przespana w całosci  z trzema jedzeniami na spiocha 
|
a księżul co? 
Cytat:
Napisane przez misiaeel
|
ta pierwsza super! drugiej nie kojarzę, ale w tym klimacie mamy to:
http://www.empik.com/nazywam-swiat-o...9022,ksiazka-p
świetna, w ogóle całą serię uwielbiam 
Cytat:
Napisane przez s i l v e r
A ja jeszcze nie mam prezentu na dzień babci i dziadka
i nie wiem co
|
też nie mam ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
jestem ZA spotkaniem 
Cytat:
Napisane przez nafiyqa
Hej hej
U nas nocka idealolo.
Pobudka na jedzonko o 7 i spanie do 9 
Dzis mija 5 lat odkad jestesmy z TZ 
Ale niestety moj mezczyzna cierpi na najbardziej powazna chorobe swiata tj. katar takze nici z wielkich wyjsc...
|
przewalone, jak on wyleczy się z tego, katar, łomatkoboska....
Cytat:
Napisane przez antoinette
Cześć Dziewczyny
mam pytanko do Mamuś, które karmiły/karmią piersią. Kiedy odstawiałyście dzieciaczki? może czekacie aż same "się odstawią"?
moja Gabi sama się odstawiła jak miała 5 miesięcy, pomimo tego, że bardzo chciałam ja dłużej karmić nie dało rady, Laura natomiast odwrotnie, czasami mam wizję, że będzie na cycu do 18tki;/ co prawda karmie już tylko w nocy ale jednak karmię, pomijam to, że nie jest w stanie przespać nocki;/ macie na to jakieś sposoby? tą noc miałam fatalną, budziła się z 10 razy;/
|
11mcy, miałam anginę i ledwo żywa byłam, mąż spał z młodą 2 noce i tyle
Cytat:
Napisane przez meneq
Nie pomoge, u nas taka sama sytuacja. Jesli sie sama nie odstawi, to we wrzesniu jej w tym pomoge
|
a czemu we wrześniu akurat?
Książka super, kilka lat temu już ją u nas widziałam, w 2 formatach jest pokaż fotki!
Cytat:
Napisane przez neti1
Aha..która to mlekomat jako krowe metalówe widziala?   : D  tak działaa mleko z mlekomatu?  trzepie? 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
ja, a co? jakiś problem masz? bijemy się? 
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988
Naszła mnie taka refleksja, ze jak dziewczyny hurtem dopracy powracają to juz nie bedzie dziennie tylu stron  no bo np. Illusion, Elllmi, Little rzadko teraz są, a jam ciekawa co u nich  bron Boze, nie mam pretensji, rozumiem , ze ciezko ogarnąc sie z pracą, dzieciem, tztem, ale kurcze - topnieje nam watek 
podziwiam Szaje za ogarniecie sie ze wszystkim: praca, dom, dwie dziewczynki, mama, zarządzanie kamienicą, pierdyliard wątków na wizazu, a jest codziennie prawie 
Jedynie Ifwce wyszedł na dobre powrót do pracy bo ma dla nas wiecej czasu 
|
no pisałam, komp cały czas włączony i z dojścia jestem, a teraz młoda akurat śpi
|