Dot.: Depilacja laserem. Depilacja laserowa. Ceny, problemy, opinie, gabinety - cz.2
Cytat:
Napisane przez kiryska84
a w czym tutaj jest reklama? można pisać oficjalnie nazwy gabinetów które polecać, a które omijać szerokim łukiem, nazwy laserów z których warto skorzystać i wtedy to nie jest reklama? Piszę, gdzie wykonuję zabiegi i czy jestem z nich zadowolona. Ponieważ depilacja laserowa jest dalej zabiegiem dość drogim, a jest szansa uzyskania rabatu poprzez wzajemne polecanie nie widzę nic złego w mojej informacji. Każdy już sam może sobie przeczytać opinie o laserze diodowym i salonie laser delux. Post ponad moją info o rabacie dziewczyna napisała właśnie o tym, ze są osoby które szukają do polecenia. Nie widzę w tym reklamy.
Z reszta po kie licho nazywać wątek : "...ceny, gabinety..." ?
Przesłanie jest proste. Jest gabinet i ma swoja cenę. Od niej można uzyskać sporą zniżkę. Albo ktos jest zainteresowany albo nie i zawsze może zaplacic więcej.
|
popieram, według mnie tez bezsensu jest zakładać wątek w którym nie można wymieniać nazw gabinetów i nazw laserów. Troche śmieszna polityka moderatora...
|