Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 cz.12
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 10:52   #989
Aniaa_89
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz.12

dzień dobry
Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
a ja bym tego nie uzależniała od rodzaju alkoholu tylko od rozumu jak komuś go brakuje i tak będzie byłam na wielu weselach gdzie oprócz czystej było wino, piwo, jakieś nalewki, cuda wianki i jakoś takich sytuacji nie spotkałam
no właśnie. Każdy mniej więcej zna swoje możliwości i wie na co może sobie pozwolić a na co nie. A jak głupieje i przesadza to potem są różne dziwne sytuacje także nawet bez mieszania może być

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
nie chciałabym aż tyle do sali jechać, jak potem wracać? transport trzeba i w ogóle, nie dla mnie ja się zastanawiam jak wrócą ludzie 45km do Krk a co dopiero jak bym sama 50km miała wracać do domu
no my mamy całą rodzinę przyjezdną, więc od TŻta będą musieli przyjechać a potem wracać ok 80km. A moja rodzina ok 120 dlatego myślimy nad jakimiś autobusami dla nich czy coś w tym stylu tzn moi rodzice głównie nad tym myślą, bo wg mnie to w sumie problem gości jak dotrą i wrócą, nie mój. Ja też nie raz jechałam na jakieś wesela dalej i jakoś nikt się mną nie przejmował i sobie sama radziłam

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Byliśmy wczoraj na "pod mocnym aniołem" i stwierdzam że to mocny film, całkiem inny niż Drogówka np.. Byliśmy w kinie studyjnym.. Ale cała sala ludzi, dobrze że rezerwowaliśmy w weekend bilety bo do kupienia w kasie biletów już nie było, tylko same rezerwacje, a ludzie jeszcze na schodach i drewnianych krzesłach siedzieli :P Tanie poniedziałki swoje robią heh.. późniejszy seans był też nieźle przepełniony..
no tańsze bilety, do tego nowy film który dopiero co wszedł do kin i dużo osób chce to obejrzeć, więc nic dziwnego że takie tłumy
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora