2014-01-21, 11:28
|
|
dryfuję słowami
|
Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,
Cytat:
Napisane przez tassia
inwersja chrzesniak tz mial cos tam zwezone i do roku ulewal
siostra tz grubo sie z nim.nameczyla bo musiala go w jakichs dziwnych pozycjach karmic itp.
edit
jak chcesz to dopytam
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
no ja moge spojrzec na to usg tylko nie chce grzebac w drugim pokoju, bo Miłosza obudze
czytałam,że refluks nie zawsze widać w usg
kurcze, mam wokół za dużo ekstremalnych przypadków żeby to olać. synek koleżanki tak ulewał sobie, ulewał, ona zgłaszała to lekarzowi, a pediatra to olewała. dzis ma 4 latka, ma wrzody, polipy nadrzerki, bo kwasy, które cofały mu sie z żołądka podrażniały przełyk. do kompletu ma jadłowstręt, bo ciężko nie miec jak go wszystko w środku boli
juz te babe nawet nie pytałam o to jakie badanie, wspomniala tylko pod nosem, ze po to zeby sprawdzic droge tego pokarmu
to juz wiedzialam o co kaman, bo miałam to samo badanie w dzieciństwie tyle tylko, że mi sprawdzali droge moczu-tak wykryli,ze mocz cofa sie sie do cewki
podaje sie dziecku kontrast do wypicia i sprawdza czy tresc zoładka cofa sie do przełyku. ja to miałąm tyle tylko, że cewnikiem mi ten kontrast podawali.. brrr..
nie zapytałam tylko jak długo musialby byc w takim w takim szpitalu, mam nadzieje,ze max 1 noc, a jakby sie dało to moze bez spania. choc ta baba to taka widac mało do dogadania. bylam tam a wyszłam jakbym nie bylo, zero jakiegos wyjasnienia sytuacji.
najlepiej mam nadzieje,ze wcale nie bedzie trzeba.
|
|