Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 11:38   #1623
Aldrin
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dzięki za troskę dziewczyny
Noc była przewalona, lekka temp utrzymuje się nadal, paskudny ból kości, a przede wszystkim miednicy i promieniuje aż do kolan... biegunkę miałam całą noc i nadal mam, co wypiłam łyka wody to zaraz leciałam to toalety... nie wiem czy można pić elektrolity w ciąży, ale nie widziałam przeciwwskazań więc właśnie takie sobie popijam, bo nie chciałabym się odwodnić... zobaczę co położna mi dziś powie, choć właściwie chyba wiem czego się spodziewać - powie mi, że albo złapałam jelitówkę (o której ostatnio pisałam, że chyba nigdy nie miałam), albo że to normalne w ciąży

Ja też słyszałam, że organizm może się oczyszczać, ale nie wiem czy powinny temu towarzyszyć stan podgorączkowy i ból kości/stawów...

wybaczcie, że ja tylko tak o sobie, ale uciekam - może uda mi się zasnąć na troszkę

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Fionka - ach te plamienia... miałam jednak nadzieję, że się nie pojawią.
Ja już się nawet nie łudzę, że urodzę... chcę tylko w miarę normalnie się czuć....

to oby to był początek porodu a nie jelitówka

Cytat:
Napisane przez Izetka_ Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ale dzisiaj pospałam

Fionka-no podłe te plamienia

Małgoś-oby to były początki porodu, a nie jakieś choróbsko wredne

dopiero wstałaś??????? ale Ci dobrze